To jsem se zase jednou hecnul když jsem se byl podívat v modelářství že musím slepit nějakou vraždu.Model je strašný shit, ani jeden nýt....doplnil jsem jen pár věcí na které jsem měl náladu.Kamo bude kořistní.Sháním bud ty bílé kříže anebo ten trojůhelník a tu 4ku na věži co je na další fotce, moc by mi to pomohlo
Zrovna na tohle vozidlo existují mraky zajímavých pouštních (a i jiných) vícebarevných kamufláží, a zase to musí být kořistňák A ten kit je takový...No, jednoduchý a chybí některé detaily (a spousta nýtů, což taktně zamlčím), ale snadno sestavitelný a svojí velikostí roztomilý. Tvoje dodělávky mu určitě pomohly Určitě to bude super model.
A co Airfixů se týče, tak bych je určitě všechny nezatracoval, protože mnoho jimi vyráběných typů nikdo jiný nedělá (Universal Carrier, Churchill VII, Scammel, AEC Matador O 853)
dobře airfix přebalil JB model...takže tomu budeme říkat airfix jo? na nýty prdím...pouštní kamo by nebyla špatná ale kdo to má maskovat no uvidím, třeba si to ještě rozmyslím..ale to mám tam špatnou věž a musel bych další věci předělat, což
myslíš jako zelená-černá...to dám od ruky štětkou,Ale nebráním se ani tomu pouštímu s lomenou kamo..jen to ted už nepujde, musel bych urvat velitelskou vežičku...