Ondra Kubeš píše:Pánové Fábíku a Broži:Máte 100% pravdu,děláte to nejlépe,i těch 7 modelů v kategorii je až moc!Ideálně DVA aby jste si dotaci na líbí-nelíbí do anglie rozdali mezi sebou a ostatními svazovými funkcionáři,kteří jsou raději v utajení,aby je nedej bože někdo neobtěžoval(půl roku po konferenci ani písmenko,nedej bože seznam členů předsednictva),ohodnotí vám to zkušení matadoři Slavík s Báňou a všichni budou spokojeni!Opravdu,jen tak dál!Jak píšete stejně je šance něco změnit nejdřív za tři roky,tak si to teda užijte!!Já osobně chtěl jednotný typ pro děti a navíc až v druhém kole,modeláři na to serou(to jednoho cituji) a Vám na svazu stav maximálně vyhovuje,Vaše věc,z mé strany je kapitola "bodovačka" uzavřena!Sportu ZDAR!!A Svazarmu zvlášť!
Ondro, vidím, že bodovačky a SMČR opravdu bytostně nenávidíš! Protože jinak nevidím důvod, proč by jsi vytrhával věci z kontextu. Moje reakce vycházela z tohoto:
Karel Pilát napsal:
Aleš Peřík napsal:
Jinak to co tu píše Tomáš Chmelík, já říkám už několik let: pokud chcete udělat pořádnou soutěž s pořádnými pravidly a stejnými podmínkami pro všechny, tak nechat pravidla jak jsou a určit pro další rok do každé kategorie jeden typ s jednou kamufláží a s určit co se na modelu může udělat a co ne.
Už vidím úplně živě Vláďu Seidla, jak sochá 534 od Eduardů. A co u toho říká ...
Na to ti můžu klidně a jasně odpovědět. Zaznělo by asi toto: "Se-u na to!"
Každý soudně uvažující musí pochopit, že to ode mě byla ironická nadsázka. Chtěl jsem tím říct, že rozhodně bych nestavěl nic, co nechci do své sbírky.
Alešův návrh je sice teoreticky nejspravedlivější, ale prakticky nerealizovatelný.
Takže bych ti něco poradil. Než začneš na něco reagovat, zhluboka se nadechni, počítej do dvaceti a pak teprve piš. Možná by pak tvůj příspěvek nebyl tak úderný, ale rozhodně by mohl být slušnější.
F-104A 1/72 Italeri viewtopic.php?f=6&t=137568
UH-2A 1/72 ClearProp viewtopic.php?f=6&t=137577
UC-45J 1/72 Hobbycraft viewtopic.php?f=6&t=132756
M3A1 Halftrack 1/48 Gaso.Line viewtopic.php?f=7&t=131254
F/A-18A 1/72 Academy viewtopic.php?f=6&t=129051
UH-2A 1/72 ClearProp viewtopic.php?f=6&t=137577
UC-45J 1/72 Hobbycraft viewtopic.php?f=6&t=132756
M3A1 Halftrack 1/48 Gaso.Line viewtopic.php?f=7&t=131254
F/A-18A 1/72 Academy viewtopic.php?f=6&t=129051