Tak jsem pokusně sestavil jednu motorovou gondolu a myslím, že použiji
postup, který navrhoval Jakub Trysky jsem do "vany" nakonec dostal, ale díl se šipkou absolutně nepasuje na koncovky motorů Jsem zvědav jak se s tím popasuji
Včera jsem sebral odvahu a upravil jsem "koncovky" motorových
gondol a tady je výsledek Použil jsem vybroušený jehlový pilník Teď snad model brzo dokončím
Tak jsem se o trošku posunul.
Nějak mi to nejde a tak se stím moc pářu Teď už jenom vybrousit po tmelení a opravit poškozené rytí
a mohl bych začít komuflovat....
asoň doufám
Znam tohle letadlo od kluka jako 1:48 a je to makacka, nedokazu si to jako 1:72 predstavit ... To musi byt piplacka ... Jinak vypada to vazne dobre ...
Ó děkuji pánové za slova chvály a uznání ..... snažím se To: Peter z DE: piplacka to celkem je, ale neztěžuji si. Ješte na to vidím
a ruce se mi také neklepou Největší vítr mám jak se při malování
dostanu mezi motorouvou gondolu a trup
Po pondělním nezdaru , v malovaní spodní camo, jsem se rozhodl
k radikálnímu řezu. Zkusím Arado nastříkat Jako pokusný "králík" mi posloží
Ju-88 . Dnes to asi vypukne, tak mi držte palce
Kruci,kruci, docela mě děsíš.Mám ten krám doma ve skříni od Dragonu a říkal jsem si že ho vytáhnu až budu mít chuť si jen tak pohodově "zalepit". Jak se ale dívám tak to žádná pohodovka není, spíš drbačka! Přitom to éro samo o sobě žádný krasavec není. Dneska jsem si ale koupil modeláře a je tam supr 234B 1/48, radost pohledět. Jsem dost zvědavý jak dopadne tvůj pokus, ať vím jestli se do toho mám vůbec pouštět. Držím palce, zdar.