rok mi to leželo rozdělané ve vitrínce, protože jsem čekal na sadu od blackdogu, která až vyšla se mi nelíbila, tak jsem si řekl že to už nějak doválčím jen tak z krabičky....Nechápu jak jsem před rokem mohl ignorovat dělící roviny atd.. model jsem dělal s velkým sebezapřením, takže jsem spoustu věcí a detailů ojebal plachty jsou z magicsculpu. u pigmentů mi u jela jako obvykle ruka
Líbí se mi zašpinění podvozku, kamo vypadá taky gut...plachty se mi nelíběj, já radši kapesníčky a je jich tam až moc......sem tam ten pigment jak píšeš by chtělo zkrotit, ale i tak hezký
Zase trapošíš s tým drevom hlavne že si na to najprv nadával jak špaček
Né v poho, robím si vtípky... jeden tvoj model krajší ako predošlý tiež by som chcel takto vedieť spracovať takú droboť (myslím mierku) Klasický podpis Kellyho - kontrastné svetlé a tmavé pigmenty, suchá tráva v záhyboch, po najnovšom tuším aj otlčené drevo a samozrejme, je to nemecké!
Si Pán
len jedna poznámka z môjho pohľadu... čierne podložky sú síce pekné, ale osobne sa mi viac páči keď sú podľa tradičných hodnôt - vo farbe dreva. Mám čo kecať, keď na poslednom modeli mám tiež čiernu, lenže k zime je čierna podložka jediná, čo pasuje
díky.osobně bych vzal radši trumpetu, protože je detailnější(i když tvarově mimo)..do revella jsem šel protože byl za 150 v tescu a ještě mi ho zatáhli naši ..ale určitě by to chtělo lepty, největší problém je potom jaký udělat náklad na korbu
Pěkný FAMO Taky ho mám doma a lepty kupovat nebudu. Ještě jednou kouknu na tu sadu od Black dogu je fakt nic moc, ale co jinýho. Jinak koukám, že jsi nemocnej na slámu na blatníkách a fialový prkýnka
" Dobrovolníci k obsluze útočných děl vystoupit!"
Život vojáka od útočného dělostřelectva je krátky, ale smysluplný!" MÁŠ OBROVSKOU ŠANCI JAKO POKUTOVÝ KOP - SPRÁVNĚ HIP HOP: HIP HOP JE TU HIP HOP JE V NÁS, OVLÁDNE I VÁS, PŘICHÁZÍ JEHO ČAS.