Ja mam doma tiez nejakych piratov a piratky tiez od Freebootera, ale na rozdiel od teba ich asi nechcem nejaku dobu vidiet. Klocke ma pekne modely, ale niektore veci su na nich zle. Jednou z tych veci su tie lemy a sosy - vdaka nim som tuto piratku skoro nedokoncil. Bolo to krive, kazdy lem inak hruby, stetec sa na tom doslova smykal. No a tieto lemy ma skoro kazdy pirat a vojak od Freebootera... Brrrrrr
V TIENI TEMNEJ VEŽE alebo Modelárov blog - články, návody, odkazy, free modely ...
Podľa mňa jedna z najzábavnejších bustičiek. Vďaka jeho výrazu v tvári a veľkej koženej čapici to bola pre mňa zaujímavá výzva a už sa neviem dočkať druhého z JMD pilotov...
Cele sa mi to ako tak paci, ale ta hlava to zabija podla mna, lebo jednotlive casti vyzeraju ok, ale ta hlava neviem, nemozem si pomoct, ale pride mi ako keby odflaknuta, na tej by som viac zamakal Iked po tom co som vytvoril vcera ja, by som mal byt ticho. Taka jedna mala rychlovka len do vytrinky, teda asi druha vytrinovka v mojom zivote na ktorej som nemakal, ale len chcel mat zasebou a niekam ju vrazil