kto robi najlepsiu mig 23 v 1:72? na verzii nezalezi, aj ked by som z toho chcel mat MF-ko, ceskeho certa s cislom 3646. na nete som sice cital ze Academy je dobra, ale chcem pocut aj vas nazor. neviete aka je Zvezda a Hasegawa?
Bilek je prebal Italeri a Italka je vraj prebal Zvezdy, je tak? Zvezdu zozeniem skor ako Bilka, preto ten prevodnik ale mozem sa mylit. blbe je ze sado-maso a la preryvanie velmi neoblubujem, ale ak Bilek za to stoji...tak sa neda nic robit
nevie niekto ci Propagteam robi dekaly na toho certa?
jestli myslíš tohodle miga tak na to prý vyráběla dekály firma MPD, ale je to už dlouho tak nevím jestli to ještě dělaj nebo zda ta firma vůbec existuje.
to Hansi: nie som Tomko, sorry ze ta iritujem...len som sa chcel dozvediet par info od skusenejsich kolegov.
Dalsim dakujem za vsetko ostatne. V obchode som predsa len narazil na Bilka. Okrem navodu obsahuje aj dost podrobne perovky detailov kokpitu, podvozkovych sacht..., co velmi potesi. Ako spominal Fikus, stavebnica je len hruby ale zato dobry zaklad. Po dekaloch zacnem patrat. este raz vdaka.
to David Kadlc
Prosím, kdyby jsi měl možnost ty obtisky naskenovat, a pak mi je mejlnout, tak bych Ti byl vděčnej. Pomalu dávám dohromady zajímavý dekály na český roury a vetulníky a tohle ještě nemám.