Už dlhšiu dobu sledujem tému Rozestavěno a rozhodol som sa troškou do nej prispieť. K modelárčine som sa vrátil iba pred rokom, takže to nebudú žiadne zázraky, ale poďme k stavebnici:
M3 od Academy má reputáciu najlepšieho modelu tohto stroja na trhu. Keď som otvoril krabicu, tak som o tom nepochyboval. Za 17 Euro dostaneme okrem štandardu aj interiér a článkové pásy. Model som začal stavať minulý týždeň a zatiaľ som dokončil interér a spravil pár zmien na korbe. Nemám AMS takže to beriem ako krabičku. Chcem nechať otvorený vodičov poklop a poklop na veži, takže pár zmien bolo nutných. Najprv som vylepšil pravý box na 37mm náboje, spravil držiak na "L" baterku a tiež krabicu na optické vybavenie. vysielačku som presunul na ľavú stranu a pridal k nej generátor s káblom. Na sedadlách som z tmelu spravil kožené polstrovanie. Interér je striekaný farbou Tamyia X-2, potom postshading čiernou a pigmenty rozmiešané v riedidle X-20A. Rozhodol som sa stavať stroj z krabičky "Tiger" z Afriky, na ktorý je pár pekných fotiek. Tomu zodpovedajú nutné úpravy na korbe, najmä odstránenie nitov. Nepredpokladám (s výnimkou pásov) veľké komplikaćie pri ďalšej stavbe, no rád by som si vypočul Vaše návrhy a pripomienky.
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Naposledy upravil M1943 dne 04 črc 2010, 11:53, celkově upraveno 2
Čo ma čaka v 1/35: Tiger I, Pz. IV, Panzerwerfer Maultier, Churchill Crocodile, M3 Scout Car, T-34/85, Kfz.251/1
Kúpim obrnenú techniku od ESCI a MATCHBOX, platí stále!
Kúpim obrnenú techniku od ESCI a MATCHBOX, platí stále!