Ja si na zimu zatiaľ netrúfam. Takže u mňa to bude iba zelená. Zimu si vyskúšam inokedy a na modeli, ktorý je cenovo prijateľnejší (ak to poseriem, nebude ma to tak mrzieť). Asi nejaké KVčko od Trumpety...
Postupujem pomaly... Včera som nastriekal základ Humbrol 86. Dnes som sa to snažil trochu rozbiť. Základ je znovu H86 do ktorej som pridal žltú a potom aj čiernu a rôzne som to kombinoval... No a výsledok vidíte na fotkách, takže kľudne sa do mňa môžete pustiť! Začal som aj s prípravou podložky a nejakými tými drobnosťami a figúrkou, aby to trochu ožilo. Tak čo vy na to?
Takže včera a dnes malý postup - model je nastriekaný pololesklým lakom Vallejo a práve teraz sa na ňom suší prvý filter (Mig P244 Green). Stále rozmýšľam nad odreninami - dať? nedať? Chcel by som ich, ale mám bobky z toho, že to pos*riem... Pásy sú nastriekané a na skúšku som na jednu vrchnú časť naniesol pigmenty. Čo vy na to? Môže byť? Alebo...???
Dobré Dobré môže byť ),, ja čakám na fruily potom začnem pridávať fotky ,, lebo tie moje majú dosť hnusné vyhadzovače ,,a mne osobne to na pásoch dosť prekáža ,
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Super pásy, inšpirujem sa tebou ovšem asi si na ne dám aj trošku svetlejšie odtiene, predsa mi len prídu tie tvoje drobátko tmavé Možno keby si na ne lokálne dal nejaké cákance s europe dust alebo beach sand..
Tak , aby bolo vidieť že sa neflákam tak tu je pár foto ,, Podvozok ešte nieje Prilepený ku Korbe !! postupne nahradím všetky madla za drôtené ,, Zadný pant som nahradil za kus injekčnej ihly pretože ten plastový bol krivý , ..