Díky za reakce.Abych pravdu řekl tak dekály od Shunko jsou aspoň co můžu posoudit dle těchto trochu zklamání.Soutisk,barva i kryvost jsou v pohodě,ale jsou takové "gumové" asi jako Crazy Modeler carbon. Na některá místa je potřeba použít Hypersol.Ještě jednu výtku, některé pruhy jsou kratší takže jsem byl nucený vyrobit nové. Plus je,že návod na aplikaci dekálů obsahuje návod na barvy pro plochy /toto třeba S27 opustilo/.
... podvozky flákám mám skleněné police ve vitríně a nikdo se zespodu na ně nedívá ...
beaver píše:...Plus je,že návod na aplikaci dekálů obsahuje návod na barvy pro plochy /toto třeba S27 opustilo/.
To se nediv... z vlastní zkušenosti vím, že ať tam uvedeš, co tam uvedeš, tak se najdou lidi, kteří to vidí s barvama jinak a přesvědčují tě, že si barvy uvedl špatně..
Díky Dekonovi teď vím jak se vlastně jmenuje ta krabice co jsem musel vyrobit. Takže musel jsem vyrobit nový airbox i s restriktory, stavebnice obsahuje airbox /ten červený /pro Challenge a GT3.
... podvozky flákám mám skleněné police ve vitríně a nikdo se zespodu na ně nedívá ...
Tak po sehnání nových fotek jsem zjistil,že jsem airbox udělal malý tak jsem ho musel vyrobit větší.Teď už konečně hotový celý prostor motoru jen musím doplnit hadičky.
Motorový prostor před úpravou.