Náhodou, ten obrázok ma pobavil Vzal som vaše pripomienky vážne a trošku sa na to pozrel. No, dorobil som tie trubky (aj keď pripomínajú skôr madlá, ale čo tam potom, hlavne že tam sú) a hadice na spodných piestoch som pripevnil k nohe, aby tam tak neviseli. Je to len provizórne s páskou, ale tak na nafarbenom modeli sa toho už veľa vykúzliť nedá.
Dneska som si dal predsavzatie že sa budem riadne učiť na maturitu a nerobil som v podstate nič iné, než patlal rozhodol som sa dať do základu aj zvyšok modelu (až na vežu) no a lak na vlasy ma riadne nas*al, vôbec sa mi s ním znovu nedarilo, tak letel cez celú izbu a do ruky som hneď bral molitan a farbu a celý model očipoval tak. Chcel som ho spraviť farebnejší, ale vôbec sa mi do toho nechce. A je tiež možné, že by vyzeral ako nejaký cirkus.....
Čo už, tu sú nejaké fotky, nafotil som aj podložku. Panciere na nohách budú vyzerať tak ako ten prvý dokončený. Zatiaľ je na zvyšku modelu spravená patina len akrylovkami, teraz príde na pigmenty a oleje. Hlinu a blato som sa rozhodol dať na model až po jeho kompletnom namaľovaní, aby bola po celom modeli rovnako farebná. Aha, a palivové nádrže budú v inej farbe.... jedna asi olúpaná biela a druhá asi celá hrdzavá... Uvidím. Zatiaľ ich nechávam tak, lebo nemám model za čo držať
Fakt brutus!!! ....................ale jezdit bych v tem nechcel!
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
clovece a ja ze kedy uvidim od teba zas nejaku stavbu a ty uz dlshsie lepis v inej sekcii.... stvarnenie vsetkeho ako vzdy dokonale, bude to mat atmosferu....inak co tak na to pozeram, tak ide o najoriginalnejsiu stavbu tohto stvornoheho cuda od miga co som kedy videl na internete.....toto patri do postapokalyptickeho sveta a nie do druhej svetovej vojny, ako som to uz tak videl ..... hru som pred nedavnom presiel (po dlhej dobe konecne nieco, co ma chytilo ) a tak by nebolo odveci urobit tomu "stalkerovi" nejaku tu zazracnu zbran, ktora bola v hre....mimochodom tie boli tiez velmi orginalne ides paradne a od teraz uz sledujem
Díki korki, no hej, iná sekcia... keď toto dokončím tak sa v technike čo nevidieť objavi rozostavaný IS-3 Dneska si chcem vymaľovať detaily základovkami, aby som po maturite (alebo aj počas nej) mohol patinovať. Najprv sa chcem zbaviť tých hrdzavých pancierov. A kolega stalker má cez plece prevesený Bastard SMG, ktorý, ako to povedal ten zbrojár v hre: striľa krivojeť (či tak nejak?)
Čitam teraz aj knihu Metro 2033... a o tých doma vyrobených zbraniach ešte ani slovo. a to už som na strane 153
Polovica maturity vo vačku two subjects done, two more to go!
Ako oslavu mojej osobnej blboty (sic ) som si dneska začal malovať podložku pod model. Betón beriem za tak z 50% hotový, treba na ňom ešte vymalovať trošku odlišnými farbami suť a zaprášiť ho pigmentami. Tými tiež utlmím miestami prehnané kontrasty. Podľa potôčiku v strede si môžte domyslieť, že podložka bude relatívne mokrá a aj v zlome bude voda. Alebo skôr rádioaktívna brečka... to je jedno. Premýšľam, či z vody potiahnem hore nejaké rádioaktívne hríby alebo niečo ale moja lenivosť zvíťazí! Pred záverečným pigmentovaním vymaľujem aj železný šrot váľajúci sa po ceste a doplním nejaké posledné drobnosti. Myslím že vo štvrtok budem schopný naliať epoxid do priepasti.
Na veži pavúka som skúšal prvýkrát soľnú metódu (presnejšie cukrovú) a aj napriek nie moc dobrému výsledku si myslím, že s troškou praxe s tým možno dosiahnem ajnejaký výsledok. Tuto som si to mohol dovoliť, pretože celá veža bude v trošku ošúpanej ruskej zelenej.
sedim a cumim, to bude brutalni dio, jinak solna metoda je max, super ted s ni trochu experimentuji a ucim se ji. Poprve mi to slo az na plast (tady vysledek : download/file.php?id=437519&mode=view) ale to spravi leský lak.
Díki moc, mne to tiež išlo až na surf na niektorých plôškach.... akože, zatial mi príde lepšia metóda s lakom na vlasy! Ale soľ robí aj trošku odlišné efekty.... Myslím, že tebe sa to podarilo na jedničku a ******* takto nejak to ide mne zasa s lakom na vlasy..... A molitan sa mi tiež osvedčil
no ono to je obojí dohromady : surf + rezavy zaklad + odstiny (ve vlaknu jsou videt). zaschnout . potom lak na vlasy a sul, fen a zaschnout potom vrchni kamo, zaschnout a hura kartacek a vlhky stetec. Bohuzel to slo az na plast, bud nebylo poradne vyschle a nekdo taky dava mezi posledni vrstvu /rez/ a lak na vlasy leskly akryl. lak , ktery to zrejme zafixuje, no mam se co ucit. ale je to pouzitelne na spoustu uprav, vylozene me ta metoda zaujala