Ty vedlejší práce s měřením a chystáním podkladů mě taky někdy štvou, ono se to nezdá, ale kolikrát na to padne třetina celkového času, navíc, pokud není komplexní a přesný výkres a děláš podle fotek, vždycky to někde ujede a musí se upravovat, protože fotky vždy zkreslí, to bys to fakt musel mít nafocené centimentr po centimetru ze všech stran. Někdy sedím i dva tři večery jen u kompu a měřím, počítám

BTW, dokončil jsem formy a dneska se dám do lití, ta spodní příruba na servo snad půjde slušně, zaformoval jsem to podle tvé rady a při vyndavání nebyl větší problém, jen jsem musel uvnitř říznout ten svorník pro táhlo, asi jsem to blbě vymaskoval, protože zůstala malá mezera mezi ním a papírem, ale to by mělo být v pohodě. Generátor přišel o nožky, to jsem nařezával kvůli odlitkům až po vyndání masteru, na to by byl fakt skvělý ten modrý silikon, to RT je pořád trochu tuhé. Takže budu dneska dělat odlitky, v mezičasech surf a pak barvu na tu svou drobotinu, a pak zkusím nalít i svoje brzdiče a doplňky do kabiny pro BR86, takže bych relativně brzy mohl dokončit interiér a dát do barvy