To mi připominá když jsem dělal první tarantuli pro kamaráda, dopadlo to přesně takhle, olezlý jak kdyby to stálo 100 let venku samozřejmě že mě se to líbilo, ale kamarád byl tak znechucený, že to teď předělávam (a už jsem musel ještě jednou přestříkat, zase jse se nechal unést totiž )
To len k tomu ci mam alebo nemam rad Ultramarinakov..A ako napisal Cesnak,ziadna kapitula by nedopustila ,aby im vyzerali takto Razorbacky.Postrielali by vsetkych Techmarinov
Ale beriem,ze modelari nezaujimajucich sa o Warhammer si to budu robit podla vlastnej predstavy.Takze v pohode..
Mě se to líbí ojebané, omlácené atd, boj je boj , sračičky řečičky kolem barev, kapitol a podobných blbinek nechávám zarytým hráčům, prostě to neřeším, dělám sci fi podle mě.Máš to super vlčí kamaráde
"Neumím nic stanu se kritikem" - Martin Vlček 2010
Souhlasím, pokud Ti model říká "pane", tak si to maluj jak chceš a jak se Ti to samotnému líbí...ostatní mohou mít pouze svůj subjektivní názor...a co se týče Warhammeru, tak tady bych určitě nehledal "historicko-realné-podklady". Jedná se o Sci-fi/Fantasy a tam žádná pravidla neplatí... Jinak to máš dobře rozjeté a ta tachnika odřenin se mi tuze líbí a určitě jí vyzkkouším na nějakém vozítku...
Sice nema historicko realne podklady ,ale warhammer ma svoju historiu ako aj kazda z ras svoje "historicko - vymyslene" podklady a danosti.Je vela fluffov pojednavajucich a standardnych postupoch udrzby,starostlivosti o brnenia,mobilne jednotky atd.Ale to je nepodstatne a nepatri to sem..
Z pohladu bezneho modelara je to velmi pekny progress hrdze. Z pohladu hraca a priaznivca Warhammeru by to asi neslo..
ze já to neudelal z KVcka . Ne v klidu, díky za komenty. Chápu hrace WH40k, ze to vidi trochu jinak nez modelar, ale já se citim predevsim jako modelar a to hlavne scifi (to , ze by mel predstavovat opusteny strorj kdesi pod ruinami, ktery objevila dalsi vlna marinaku, jsem se ani neodvazil napsat, abych hned nedostal po hube , ze by to taky neslo ) . Jsem kruty zacatecnik a patlal, ktereho to predevsim bavi a děla to pouze pro sebe. Samozrejme vsechny podnety vitam , abyste to nechapali jako nejaky sprajc, to jen na vysvetleni, proc to vypada jak to vypada. Jinak Milane, technika je to uzasna se spoustou moznosti na vyuziti, jen na to prijit a dostat to do ruky.