Chmell píše:Augusta A 109 sedla minulý týden cca na 3 min na heliportu fakultní nemocnice Plzeň - Lochotín.
Jsem slyšel něco neobvyklýho, ale ten aparát byl mimo dohled... A Černoch viděl nad Škoda JS Lynxe, jestli teda opravdu viděl dobře. Agustu jsem už pozoroval před x lety přímo nad Kaznějovem, když letěli ve skupině v přízemním letu. Vůbec jsem netušil, co jsem viděl za typ. Po chvíli pátrání jsem objevil, že je to belgická A-109. Na pohled povedená mašinka.
Agustu 109 jsem viděl 27.2. po obědě při letu nad centrem Pzně směr Karlovy Vary. Minulý týden ,tuším že to byl čtvrtek to byl opravdu Lynx nad fabrikou u nás, letěl cca směr Chrást- Karlovy Vary, pokud tedy někam nezatočil.
Belgická A-109 nic moc, bo nemá žádný výkon. Když je teplo, nic neunese, buď palivo, nebo lidi, nebo rakety. Jak říkal jeden Belgičan po letu s Mi-24 - konečně sem letěl s protitankovým vrtulníkem... Když jsem mu řekl, že přece létá s protitankovým vrtulníkem, odpověděl: Když na svoji škodovku namontuješ velký kola, stejně to nebude džíp. Když na civilní A-109 namontuješ protitankový rakety a natřeš ji na zeleno, stejně to není protitankový vrtulník... I když obratná ta mrška je, to se musí nechat... Civilní A-109 Power, to už je něco jiného.
Jedna fotečka z terénu... Přistání uprostřed vesnice v kopečkách. Jediný místo široko daleko tady na tom políčku u domku odkud nás volali. Z jedný strany stodola - z druhý strom... Prdelkou proti stodolce se to muselo otočit, bo jinak tam byl sklon vpravo o celý průměr kuličky...