Chlapci,první co je,někde sehnat originál SKOTa a naměřit.Všechny jako výkresy jsou doopravdy pusté blbosti.Vím to ,dělal jsem to,v Modeláři to byl asi model na motorek,poláci dost mimo a něco bylo na Slovensku,taky mimo,jde to použít jako nákres a do něj vepsat naměřené míry a úhly.Jestli jsi už začal podle těchto nákresů,tak to rychle zahod,předejdeš větším trablům.Kola,jedině jdou použít z OT-65,mělo to stejné rozměry pneu,Tatra je velká.Někde ještě snad mám mustr,musel bych to nechat zaformovat a odlít.Diferáky udělat,možná se mi ještě někde něco válí,z ničeho nepasují,věž je stejná jak na BRDM-2,jen ji sehnat.Spodek,dost náročny,já měl štěstí,že jsem narazil na SKOTa v kovošrotu,ohrabky,pro mě dobry.Pozor,horní a dolní ramena jsou jiná.Věžová verze má dost jiné detaily jak bezvěžová,pozor,dokáže to pak dost vytočit.Horní díly,jsou taky u těchto verzí trošku jiné,já to totiž měřil a pak měl v tom chaos,jsou asi 3 druhy těch vrchů.Abych nezapoměl na to ATM,Honza si to taky ulehčil,nákresy nebrat to jako vzor,jenom fotky.To by tak mohlo být vše,neberte to jako machrování,ale to je realita,když budete něco chtít tak se ozvěte,co budu moct,tak vyhovím.