Jeli možno- lze ???? Chtěl bych se zeptat někoho kdo má V2 ve známosti či prostudovanou , jestli by mohla sdkfz 11 utáhnou tento vozík s ,,V2,, je to přece jenom 3,5 tuna pokud se nepletu a nevím kolik vážila V2 patrně ten vozík pokud se nemílím mněl tahat SS 100 ... Děkuji za názory .. a pohotovou odpověď ...
Přílohy
"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"
Totok co máš vyfoceno je nepravděpodobné. Maximálně by možná šel klasický dělostřelecký tahač...na to mám někde video. Jinak SS 100 nebo Faun ZR tahali hlavně Meilerwagen ze kterýho rakety i odpalovali. Model mám na webu.
Pokud se nepletu ten podvalník od Special Armour byl pouze převozní pro prázdnou raketu, ta se pak přeložila na ten Meilerwagen, naplnila a postavila na odpalovací stolici. Takže zkusit najít info o prázdný raketě, pípadně odečíst hmotnost paliva a okysličovadla
Ve stručné historii píší že to tahal ss 100 a případně polopásové Mittlerer Zugkraftwagen 12 Sd.Kfz .8 , a sloužil k transportu od železnice k palebnému postavení a uvezl bez problémů (teda ten podvozek ) 2040 kg težkou prázdnou raketu... ss 100 nemám mám tu Sd.Kfz 11 a tenhle vozík a tak jsem se chtěl jednou ranou zbavit obou modelů bez zakupování dalšího vozidla ale asi to nebyl dobrej nápad , děkuju všem za podněty ...
"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"