Aha a to na tej mokrej palete čo,tú som prestal používať lebo mi ten papier zanechával chlpky. a sa rozmočoval.
martinsos píše:Aha a to na tej mokrej palete čo,tú som prestal používať lebo mi ten papier zanechával chlpky. a sa rozmočoval.
Marian píše:myslim ze mas aj pistol a komresor,tak akladuj bud humbrolkami alebo revelkami, alebo tamyami,
KLingO píše:tak ako pisu Para a Leon ... surf je svina leskla .. ten vallejo primer co pise Leon je fakt na toto dobry
pokial mas pistolku tak mozes pouzit aj surf od tamky (mala kockata flaska) ten sa nehodi na normalne modely lebo velmi prasi .... ale na figurky jak vysity ... spravi uplne brutalny matt
a este ma napadlo - zkaldany odtien sa nikdy nesnaz urobit na prvu vrstvu .. radzej 3 -4 redsie ale aby spravili matt
martinsos píše:Marian surf dávam preto aby sa mi tie farbi neodierali.Nato potom dám buď čiernu revell alebo vallejo teraz som dal vallejo.
KLingO píše:tak tak .. pokial sces zacinat z ciernej tak pouzi bace black od valleja v spreji .. v podstate cierny surf matny
martinsos píše:Aha dobre vedieť kde sa dá objednať na SK?A nieje ten valejo base aj do pistoli so sprejom sa mi ešte nepodarilo nikdy spraviť jemný nastrek
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků