Díky 2 Hansi: sice je vela možností ako stvárniť zvar na modeloch,ale túto som si osvojil najlepšie.A táto stavebnica si opravy sama pýtala,keďže sa nikto z výrobcov neodhodlal spraviť novú.Ale verím tomu,že keď už bude vo vitríne zapadať prachom,niekto vydá na trh aj LATE
2 KaVecko: No camo budem robiť tú z farebných fotiek od Filipa ...ale neviem či má označenie,nemá ani +(miesto,čas,divízia) ...sa iba domnievam-ukraina ´44 2 grympo: Ano,je to od Decalstar.Ja by som to z tmelu tak pekne nedokázal
Jak tři za sebou...Hotovo mám: A,B,C,D/L48,E,F, 10,5 cm F...a další mám rozjetý...začínáme F8,G early, G, G saukopf, 10,5 cm G a pak různý betonový a oplechovaný atd. Je to boj. Je to malý a skladný....v 1/35 bych to tak asi nerozjížděl.
...no a slúbené fotky...ja ten foťák rozšlapem Snáď mi tam už nič nechýba ...ešte by som poprosil,či sa nenájde foto tých bední na strelivo-viem,že tam má byť tzv. madlo z lana,ale nič som nenašiel.Jedná sa mi o to,ako ten úchyt (lano) bol pripevnený, nech to dorobím Už sa teším na barvenie po dlhej dobe