Režem,lepím,brúsim,letujem,zváram,čistím a toto je výsledok-verzia LATE ...ešte nejaké detaile a ide sa do surfu Nemožem ale nájst nikde foto-camo na takúto kombináciu,takže bude vymyslená
Vďaka za fotky ja som si myslel,že je to StuH (poznám tú druhú fotku od spodu,ale orezanú bez hlavne) ale super,už viem kam mám prilepiť druhý držiak na hák-vedla prvého na velitelskú vežičku ...zvary som spravil s oloveného rybárskeho vlasca(foto).Keďže má štruktúru,tak ho vyválkavam medzi dvoma doštičkami na hrúbku akú chcem a sekunďákom prilepím,pritlačím,vyryjem.Skúšal som to z plastovej nite,ale toto sa mi zdá lepšie a keď sa to nepodarý,lahko to strhnem,umyjem debondérom a začnem odznova.Len na plochách som musel spraviť popredu........."járek?" ryhu... 2 Kelly:stihnem ho do súťaže Plastik šok 2011
máš to moc hezky uděláno, líbí se mě, že jsi opravil svár vzadu a vystihl jsi ten zubatý vzor. jsi se nějak zakousnul do Stugů, ses rozhodl, že vždy budeš stavět celé řady po sobě?
2 Witti: pôvodne som chcel iba EARLY a LATE,ale prišiel do toho ešte StuH s zimmom od Dragonu,tak sú "zatial" tri,ale časom si spravým aj iné verzie (napr. Fínsky ) 2 Filip: väčšinou som to vyrýval tupou ihlou (taký väčší 5cm špendlík s hlavičkou) alebo aj tupou stranou čepielky.Chce si to vyskúšať a prísť na fintu a potom to už ide lahko.