Gentlemen, I have completed a lot of your models and I am satisfied with them, but I noticed that our aircraft (Yugoslav) coloring scheme are imprecise. I do not know who your informant(s) is/are, but I am sorry to see that imprecise repeats in IK-3 too.
I truly hope you will be more precise, advised and detailed in the future.
Yours fan, Miroslav D. Šljivić
Ahoj. Jsem rád, že slyším zprávy, že jste vytvořili nový model letadla IK-3. Všiml jsem si, že jste připravili dvě krabičky s názvem "První" a "Late "(?!?). Zajímalo by mě, byli jste dostali informace o "Early" a "Late" letadla? Celkem 13 (třináct) letadlo letí. Od toho, z nichž první byl prototyp, který byl odlišný od první série. Jiný 12 (dvanáct) letadlo 6 (šest) letadla z první řady a 6 (šest) letadla z první řady příliš. Mezi nimi na první pohled bylo několik malých rozdílů: v podobě ruky-shake od windshild, na druhé-o šest letadel přibyly posily do přední hrany křídla, vrtule (ale není to jisté). Na začátku války v království Jugoslávie 6 dubnu 1941, při montáži Rogožarski továrny se nacházela druhá série 25 (dvacet pět) IK-3, které byly více než 75-85% kompletace, ale nikdy letěl. Barvení systémy jsou 90% na nepřesné Hawker Hurricane (Man. NO. AZ 7258).
Pánové, jsem absolvoval mnoho vašich modelů a jsem s nimi spokojen, ale všiml jsem si, že naše letadlo (jugoslávská) Barvení režimu jsou nepřesné. Nevím, kdo si informátora (y) je / jsou, ale je mi líto vidět, že nepřesný opakuje IK-3 taky.
Upřímně doufám, že je přesnější, poučeni a podrobně popsána v budoucnosti.
Miroslav.
P.S.-Prosím, odpusť mi, pro použití jazyka, protože špatné google translate

Naposledy upravil Miroslav Š dne 23 pro 2009, 01:37, celkově upraveno 1