Marek_sk píše:@ reJI: ale este aj Koudy-ho...
sorry, nějak se v tom asi přestávám orientovat, myslel jsem, že Koudyho a Messova verze jsou stejné...
Marek_sk píše:@ reJI: ale este aj Koudy-ho...
Koudy píše:reJI: mess to otočil, nejdřív výběr kategorie, pak Diskuse, Rozestavěno a Galerka... prý kvůli klikání, no když to spočítám na prstech jedné ruky, přijde mi počet kliknutí stejný jako u mé verze
Mess a Šumák: beaver a spol. má pravdu, už dva dny se čeká na hlasování!!!! Já jen aby se to letos ještě stihlo
mess píše:Koudy píše:reJI: mess to otočil, nejdřív výběr kategorie, pak Diskuse, Rozestavěno a Galerka... prý kvůli klikání, no když to spočítám na prstech jedné ruky, přijde mi počet kliknutí stejný jako u mé verze
Mess a Šumák: beaver a spol. má pravdu, už dva dny se čeká na hlasování!!!! Já jen aby se to letos ještě stihlo
Vysvetlim: Vetsina lidi jde po kategoriich, tj. treba kamionak vleze do Kamionu a tam si projde svy tri podsekce, ktery proleze s kazdou s jednim zpet, byt to obracene, tak se musi pokazdy vratit 2x. Prijde mi to tak i logictejsi. Nikdo necte jen rozestaveno nebo jen galerii.
M.
mess píše:Si delas prcinu, ne?
Vsechno smazem a pojedem od 0
M.
beaver píše:mess píše:Si delas prcinu, ne?
Vsechno smazem a pojedem od 0
M.
Jasně velkej TŘESK !
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků