Tak jsem se rozmýšlel, jestli to sem mám vůbec dát. Jsou prostě modely u kterých se nedaří a nedaří. Téměř hotové martirium. Ten model není žádná procházka růžovou zahradou. Alespoň pro mne teda ne. Ikdyž to ze začátku vypadalo docela slibně. Možná je to tím, že ta filozofie dílů mi prostě nesedí. Motorové gondoly z pěti dílů, trup a křídla taky dost podivné, takže dodržet geometrii, dost psycho. Navíc jsou tam některé díly rozměrově špatně. Npř. hydraulické válce zatahování podvozku, jsou cca o 5mm kratší. Přdní překryt pilotního prostoru je nižší víc jak o 1mm. Stavebnice je ze dvou různých plastů. Jeden je poměrně měký a druhý sice tvrdší, ale zase dost křehký.Takže oddělit drobné díly od rámečku bylo téměř bez zlomení nemožné. Stavba se mi docela zprotivila, takže jsem se k ní vracel jen zřídka a to jsem se dost nutil. Nakonec jsem rád, že jsem ji dorazil s vypětím všech sil a nějak se s tím už nepáral. Do vitríny to snad půjde. O nějaké jiné a navíc lepší stavebnici nevím. Ale mám teda alespoň naši B-71 i když k dokonalosti má daleko. No a to kamo, snad nikemu až tak vadit nebude, když na něj není historické foto. Barvy jsem použit syntetické Agamy na naše prvorepublikové letectvo C8, C9, C10 na horní plochy. Ty jsem pak zaprášil mixem všech tří v poměru 1:1 s 80% ředidla. Spodní šedoujsem si namíchat z Tamiye. Obtisky od Legata byly v pohodě, ne však jejich návod rozložení kamuflážních polí a jejich odstíny. Toť vše na co jsem si s touto stavbou vzpoměl, neboť jsem s ní zápasil tři roky.