2020 hotovo: Bf 109G-6/R6 (Tamiya 1/72) - Ital , Bf 109G-10/U4 (Finemolds 1/72) - MKHL
2019 hotovo: Bf 109G-6 (Tamiya 1/72) - MKHL
2019 hotovo: Bf 109G-6 (Tamiya 1/72) - MKHL
PantherG píše:Teda pane docent,kam Voni na ty informace chděj???![]()
![]()
![]()
Parádní příběh a doooost solidní kamo....![]()
![]()
![]()
Jen ...tady jsme ve What if.....no a slovní spojení "osvícení čeští politikové" ....to není What if,to není ani sci-fi.....to už je bohapustá FANTASMAGORIE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PantherG píše:No vůči českým (československým) politikům politikům (Kramář,Beneš,Hodža,Šrobár a mnozí jiní) VŮBEC NIC NEMÁM.....
Proti českým RÁDOBYPOLITIKŮM (raději nebudu jmenovat,abych se zbytečně nevztekal) toho mám víc,než dost....namátkou třeba ohřebíkované cepy,plán k defenestraci a podobně
Randalf píše:Škodná se běžně střílí, jen tuhle poblitickou prý zatím nelze
Raptor píše:PantherG píše:No vůči českým (československým) politikům politikům (Kramář,Beneš,Hodža,Šrobár a mnozí jiní) VŮBEC NIC NEMÁM.....
Proti českým RÁDOBYPOLITIKŮM (raději nebudu jmenovat,abych se zbytečně nevztekal) toho mám víc,než dost....namátkou třeba ohřebíkované cepy,plán k defenestraci a podobně
No tak já bych toho měl hodně i k těm v první skupině.Typicky Beneš byl "politik" (doplň ještě uchvatitele moci, vlastizrádce,...) par excellence...to by ale bylo na hoodně dlouhou debatu...Randalf píše:Škodná se běžně střílí, jen tuhle poblitickou prý zatím nelze
Randalfe, rozlišuj Škodnou a ŠkodnouŠkodná, která létá po republice se nestřílí...
Jinak co se týče politiků, kulky je na ně škoda a jestli budou pokračovat tak jak doteď a navíc si ještě nasírat silové složky, možná se dočkají prostšího řešení...ostatně provazu a kandelábrů je po Praze dostatek...
ujík píše:Pánové, politiku nechte prosím u ledu, nač si znepříjemňovat život i tady
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků