Luďku, všechno OK až na to sedadlo. Proč je plastové? Vždyť mezi lepty je "kovová" alternativa, která nevypadá tak hračkovitě.
mirek m píše:Tak jsem nějakou fotku našel(zdroj DaS). U dalších verzí jdou pásy vždy přes hrazdičku.
Pavel Hrnčíř píše:Otázkou je, co v D&S myslí verzemi "early". U verze 3 (late) bych se přikláněl k hrazdičce, stejně jako u verze 4.
Luďku, sedadlo na W-cata je v sadě zoom na model od Tamky, včetně barevných pásů (investice 110,-). Já jsem ji také dokupoval, takže sedadlo na HB mi zbylo, včetně nebarvených pásů. Takže kdybys chtěl ......
Ludek Spunda píše:Diky Martinemel jsem z toho sice strach ale kupodivu to slo docela hladce.Zatim je to v kridle jen na volno polozene a i tak to docela sedi bych rekl.Eduardi to maji dobre vymyslene a sekundaku bylo potreba jen par kapek prave na fixaci zebrovani ktere po ohnuti nesedelo a stale byla na konci mezera cca 1mm.Ale myslim ze i to by se dalo vychytat pokud bych ty zebra malinko predehnul smerem ke klapce pred domacknutim.Podle me by mohli malinko napruzit a oprit se o spodek.Vyzkousim to na druhe klapce dnes vecer a dam vedet jak jsem dopadl
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 150 návštevníků