KLingO píše:no tak som si pocital![]()
takymito dilemami som si presiel pred 2 rokmi co sa odohrali horsie veci okolo Plastic Session a zaver ktory som si z toho vyvodil:
MAM NA SALAME - modely stavam pre seba a stale sa snazim byt lepsi, hodnotenie sa mi nie vzdy paci ale uz mi to je fakt jedno, lebo ak nie som totalny zadubenec tak sa viem s ostatnymi porovnat aj sam a preto chodim na sutaze uz len ako na stretavky a modely nosim prave preto aby sa mladi mali na co pozret a cim inspirovat a neprestanem s tym ani ked sa zrusi ocenovanie (skor si myslim ze by to pomohlo - teda v senioroch)
KLingO píše:...... a neprestanem s tym ani ked sa zrusi ocenovanie (skor si myslim ze by to pomohlo - teda v senioroch)
KANTA1955 píše:Vážení páni modelári.
Martinovi Jursovi sa za skomolenie mena ospravdelňujem. Ver mi Martin, že to bol iba preklep.
Inak bohužiaľ musím konšatovať, že nie je s vami o čom diskutovať. Zaoberáte sa vecami ktoré neboli ani napísané a podstatu ste prekrútili na akési vnucovanie pravidiel o ktorých som ale písal v úplne inej súvislosti.
Takže toto vlákno už nesledujem.
rimmp píše:Ahoj nejsi nejsi já se už taky těším na fotečky,boužel jsem neměl dost času nějaké udělat mám jen šest fotek a kvalita nic moc,snad tady někdo z kolegů něco šoupne.
Maroš Trusa píše:KANTA1955 píše:Vážení páni modelári.
Martinovi Jursovi sa za skomolenie mena ospravdelňujem. Ver mi Martin, že to bol iba preklep.
Inak bohužiaľ musím konšatovať, že nie je s vami o čom diskutovať. Zaoberáte sa vecami ktoré neboli ani napísané a podstatu ste prekrútili na akési vnucovanie pravidiel o ktorých som ale písal v úplne inej súvislosti.
Takže toto vlákno už nesledujem.
Neviem prečo ale toto mi niečo pripomína.
http://www.youtube.com/watch?v=-i1hLG5Z41Y&feature=related
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků