Přednášku mám hotovou (teď sem to dokopal do finišu) ............Jenda to zkontrolil,........
PS: Nachystejte mně stůl na článek pásu z tanku Tiger II + jednu krytečku z něj,....
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
opravdu super. domů jsem si dovezl podložku a dva křeny příjemné prostředí,dolinova super přednáška,příště si musím vzít nějaký model na zabití zbytku času.zkrátka těším se na příští ročník
Tak jako gut akce ne? Ceny sme nemohli ani pobrat....
Přílohy
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
PS: Foceno jen z ruky na časy kolem 1/30 až 1/10 tak plís shovívavost!!
Ale podľa mňa to bol celkom zábavný výjazd, ten deda záškodník , ktorý nás u tej križovatky na křenovice poslal do Slavkova potom keď sme sa pýtali, kde to je jedného z organizátorov a aj ten malý obchodník bol borec, podľa mňa by dokázal v pohode predať Dolinov článok z KT bez toho, aby si toho tam Dolin všimol
Mal si si zohnať a naštudovať podklady...... Návod sú pre mňa dostatočné podklady.