Ešte čosi
cesnak píše:tie figurky boli moje a nechapem co je na tom nelogicke, je to hystoricka figurka? nie, tak preco by tam nemohla byt? ved to bola kategoria zvlastnosti a scifi ak sa nemylim a potom o figurky tam ani tak neslo, tie som dal ako skor doplnok k tomu dreadnoughtovi aby tam nestal sam. Ale aj keby tam boli same tak v tom nevidim problem.
pooky píše:cesnak píše:tie figurky boli moje a nechapem co je na tom nelogicke, je to hystoricka figurka? nie, tak preco by tam nemohla byt? ved to bola kategoria zvlastnosti a scifi ak sa nemylim a potom o figurky tam ani tak neslo, tie som dal ako skor doplnok k tomu dreadnoughtovi aby tam nestal sam. Ale aj keby tam boli same tak v tom nevidim problem.
Mne skor prislo ze je to figurka.....ale ked to beries v pohode tak to je ok
cesnak píše:pooky píše:cesnak píše:tie figurky boli moje a nechapem co je na tom nelogicke, je to hystoricka figurka? nie, tak preco by tam nemohla byt? ved to bola kategoria zvlastnosti a scifi ak sa nemylim a potom o figurky tam ani tak neslo, tie som dal ako skor doplnok k tomu dreadnoughtovi aby tam nestal sam. Ale aj keby tam boli same tak v tom nevidim problem.
Mne skor prislo ze je to figurka.....ale ked to beries v pohode tak to je ok
Ak by som tam doniesol nejake vymyslene lietadlo, tak to asi zoberies, ze?, ale preco? lebo je to scifi lietadlo ale ak je to uz vymyslena a nelogicky anatomisky vyzerajuca figurka, tak to uz nezoberies? preco? len pretoze kategorizujes figurky do jednej skupiny, to mi pride smutne ze ak sa povie ze nieco je figurka, tak to vsetko spada do jedneho, osobne si myslim ze figurky ako take by sa mali deli predovsetkym a hostoricke a scifici fantasy a nie podla velkosti. Takze pokial nebude cisto scifi a fantasy figurkova kategoria niekde vyhlasena tak to mozemdat kam sa mne zachce. A potom nieco ako M.ak by si uz asi do zvlastnosti a scifi akceptoval? download/file.php?id=335920&mode=view
Wolverine píše:....suhlasim ze priestor bol uz maly...skor na pohyb okolo predajcov par krat som dostal ranu do chrbta co mi startovala zatata past...ale budiz....najhorsi bol vzduch,neskutocne vydychany a pomaly az prepoteny smrad,pritom okien bolo dost,ale z kazdej trojice otvorene len jedno,takze zlepsit,zima nebude...
rsuchan píše:Wolverine píše:....suhlasim ze priestor bol uz maly...skor na pohyb okolo predajcov par krat som dostal ranu do chrbta co mi startovala zatata past...ale budiz....najhorsi bol vzduch,neskutocne vydychany a pomaly az prepoteny smrad,pritom okien bolo dost,ale z kazdej trojice otvorene len jedno,takze zlepsit,zima nebude...
Tomáš, že si to neželali samotný predajcovia umiestnený pod oknami, aby na nich neťahalo(samozrejme nie všetci). Ďalší kto mal svoju požiadavku bol riaditeľ školy, ktorý nás poprosil aby sme otvorili len tie okná kde je sieťka, z toho dôvodu že mu tam lietajú vtáci. A sieťka bola len na každom druhom okne. Neviem si predstaviť ako by sme na záver chytali tích vtákov.... K ostatnému sa nevyjadrujem, netýka sa ma to.
Wolverine píše:ja sa pridam aj ...
PS: myslim ze nie je spravne davat na samotne listky mena konstrukterov/stavitelov/umelcov atd.,moze viest k zaujatosti,tot konstruktivna kritika
Martin Rezak píše:Wolverine píše:ja sa pridam aj ...
PS: myslim ze nie je spravne davat na samotne listky mena konstrukterov/stavitelov/umelcov atd.,moze viest k zaujatosti,tot konstruktivna kritika
mena modelarov: organizator a aj rozhodcovia maju pristup k menam takze ci su tam napisane alebo nie, je jedno...
modelar moze sutazit s viac modelmi v jednej kategorii - a aby nevyhral prve 3 miesta: potrebujes mena...
vela ludi sa pozna cez fora ako napr toto - potom mozes lahko najst modely ludi...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků