StanoZH píše:Je to potrebné lakovať, mne sa nezdá, možno len zjednotiť propeler.
nemuzu lakovat, ted, stejne to je o vous, tedko sem udelal patinu, musim pockat do rana, a hned se do toho pustim....Stano, propeler, v naprostem poradke, to dela to blby svetlo, ver mi ze to co muzu nejakim spusobem kontrolovat, zkontrolovano 10 krat minimalne, fakt...to je tem blbym nocnym focenim...
Problem v tom ze nenasel sem ten puvodni, tak ze to co mam je nachraska...ale sidi spravne, tam kde ma...no, jo, te nezda propeler, mne se nezda cely letadlo...
sakraprace! uz sem zdemoloval byt v hledani puvodni vrtuli...nekde musi bit! pamatuji jak sem to schovaval a rikal ze do konce stavby TADY bude v bespeci...ale kde je to TADY????????????????????
Sergeji klid. Až budeš hledat něco úplně jiného, tak najdeš tu správnou vrtuli. Mezitím nikdo nepozná, že tam byla náhradní Chystám se na eday v neděli odpoledne (jindy nemůžu) tak doufám, že se tam potkáme. Moránek tam bude už od soboty. Nechala jsem se přesvědčit, že na edayi nesmí "holčičí chmelnice" chybět.
Diky Moni, ale ja to vim...mas pravdu...jak to skonci tak to najdu...vrtrzle u Lohnera bila take zvlasni...jako cely letadlo...oblukem kulati se totez na pravoj strane na horu, no, neva, jen kecam, kdiz muzut holky, tak jidu do tocho take! tesim se na schledani P.S. dodelavam dekaly, cistim, za chvily budu lakovat, zvladnu to...na moranka se strasne tesim, inspirovala si mne tim take,stejne jako CIII, jak tohle skonci tak do toho pustim, ale v 48cce
Sergej měl pech. Nejdřív se mu ulomil podvozek a pak se mu potento mobil a internet. Já mu Lohnera v pátek přihlásil a v sobotu jsem mu volal. On mě neslyšel, ale já jeho ano. Podle mého měl přijet i bez modelu. Je to škoda.
Jasne ze dam to dohromady, ale nejvic mne mrzi ze s Vama vsema nesetkal...pri za 50 % mojch zdravotnich potize muze prutke schorseni zraku, ale cheske zdravonnictvi je funguje takovim spusebem, ze lekar radej pocka, jestni pacient nezdechne sam, dobrovolne dekuji vam za starost...omluvam se za sklamani, snad nejake setkani na nas jeste ceka dam se dochromady, a budu pokracovat ve stavbe P.S. 9 ho konecne dockam ocnicho vysetreni, a to uz cekam pul roky!