Děkuju všem, pánové, za tu chválu. Už toho moc nezbývá, potrápil jsem se s konstrukcí závěsu prodloužené trubky, především kvůli chystané formě, proto jsem to nakonec rozdělil na dvě části stejně jako čep pro napínací lana, který jsem odřízl v půlce a horní část přidal na na závěsná ramena, no, fotka to vysvětlí líp. Patka už je taky nachystaná, právě tak spony pro napínací lana, kde jsem použil 0,7mm Masterclub nýty a předvrtal 0,4mm dirky pro snadnější připevnění k drátu, čili lana. Zbývá otáčecí páka na těle pumpy, zarážka na třmenu u hlavy a kolíček k ní. Bohužel stále ještě čekám na šestihran k výrobě hlav matic pro patu pumpy, stejně jako na písmena ke zhotovení firmy.
Díky, Peťo a Ondro. Stříknu dneska surfacer a opravím - začistím, co bude třeba, pak začnu s nálitky na dokončených dílech. Počítám 4-5 forem, neměl by to být velký problém
Díky, Marty. Takže jsem nakonec od surfaceru zatím upustil a počkám, až to bude celé hotové. Načrtnul jsem díly pro dvě uhelné nádoby a opatřil to nějakými nýty, později slepil dohromady a už mi chybí jen zbylé tři kolíky k zavěšení, musím ale počkat, až se mi nabije baterka do vrtačky, abych je vytočil. Nyní se dám do ramena k zavěšení na jeřáb
Dodělal jsem věci kolem zauhlování a vrátil jsem se k rozbité budově, přidal nějaké to sklo do horních oken a ulomený okap je připravený k barvě a uchycení
Díky za podporu, pánové, vřelé díky. Ondro, to jsou ti detailisté samozřejmě je divně, já to jen tak v rychlosti navlíkl, abych to vyfotil, než pomažu do práce, a všiml jsem si toho, když už byla fotka nahraná na netu, ale už jsem se vyprdnul to fotit znova, ve správné pozici až na fotkách po dokončení
Budovečka skoro hotová, přidám hřebíky do předvrtaných direk a pár dalších drobností. Nasucho jsem tam vyzkoušel toho maníka, zdá se to OK, jen mu pak dám jinou hlavu a taky obě ruce, které by zrovna tady asi hodně postrádal