Tak po nějaké době a odpoutání se od MtG Online, jsem usedl k barvení Potřeboval bych ale váš názor na druhou barvu k Land Speederu, frajeri uvnitr budou zluto/cerveny (assault kombinace) ale mam dilema jestli nabarvit i toho LS zluto/cervene do assaultni kombinace, nebo do zluto/cerne jako mam dreada... Planoval jsem veckerou techniku barvit zluto/cerne, ale tady by mi vas nazor pomohl se rozhodnout. Diky
Fajne to je, je fajn vidiet, ze niekto aj maluje (a navyse do armady). Ja sa od poslednej chaty nejdem rozhybat, maximalne tak vezmem skalpel, vrtacku a lepidlo a katujem plastovych gardistov... Inak tot prednedavnom som niekde videl peknu zltu (Imperial Fists) marinacku army. Ak si spomeniem, postnem nejaky obrazok, bo som si hned na teba spomenul
EDIT: Nasiel som, tu je pekne vidiet, ako moze byt fajn aj trosku vyraznejsie hajlajtovana zlta, pricom tito tiez niesu moc obuchani, omlateni, ci inak zne/pouziti
Dekuji vsem za pochvaly, musim mit asi strasne dobrej fotak, protoze ve skutecnosti mi to az na takovou chvalu neprijde pro Leona: myslim ze tyhle frajery jsem uz nekde videl a slintal jsem i tehdy!Vazne moc pekne udelani! pro Wolfika: tady je odkaz na jeden z mnoha obchodu kde se da sehnat http://shop.fantasy.cz/podrobnosti.php?IDZ=3242 , muzes to tam i prolezt pro vetsi prehled o cenach.