Honzo, klobouk dolů. Na fotce se mi busta hodně líbí. Určitě nepolevuj a nespěchej. Pomaličku si s tím hraj a neboj se experimentovat i s jinými odstíny. Na pleťovku můžeš použít cokoliv (modro-zeleno-fialovo-apod.)...samozřejmě v přiměřeném množství... Obličej tím dostane lepší podobu a rozbiješ jednolitý vzhled. Držím palce...
Honzo, ta busta je hodně pěkná veľmi pekné tiene a pleťovka celkovo. Stále sa zlepšuješ ale zas si držíš svoj štýl, každý tvoj kus je lepší a lepší. Na toho druhého som moooc zvedavý, kto to robí, že som tak smelý ?:P
Zdravím, Jsem rád že se líbí, docela dobře se mi to malovalo, a dokonce po dlouhé době si to v klidu užívám.Nemusí se tady držet určených barev,jak to vyjde, takové to bude. Prostě pohodovka. Pro Paranoida- Apocalypto vyrábí, nebo bude fa. Golem art , velikost 75mm. Honza,
Čau chlapi , Tak jsem si prozatím namaloval podstavec pod figuru apocalypto. Nějak jsem dostal chuť vytvářet terén dříve než samotnou figuru, a toto je asi konečný výsledek. Honza,