Vypadá to móóóc hezky Ale mám dvě maličké připomínky:
- Podle mě, když už jsi udělal "očouzení" od kulemutů - mělo by být i na spodním křídle
- a řekl bych, že ti (podle té třetí fotky - spodek) trošku ujíždí levé kolo
Vypada dost luxusne, ale mame-li byt hnidopisi, mozna trosku ujizdi i levy rakety (pri pohledu zespodu)...a proc maj jinou barvu?
Ale to sou jen drobnosti, jako celek to vypada dost dobre (obzvlast kdyz si predstavim, co si s tim vsecko vyvadel...)
Vyzerá vážne pekne, a stou konverziou si si užil. Páči sa mi. Ak môžem, trocha mi vadí na celkovom dojme čelný štítok, že je dolepovaný až po finálnom nástreku. Je nalepený precízne, ale aj tak pôsobí trocha umelo.
Ja si ale zase s mojimi gramblavýma rukami toto nedovolím, lepiť na finálny povrch, lebo by som to zmršil. , takže ešte raz, pekná práca.
Dík pánové. Levý kolo ujíždí, opraveno. Rakety ne, to asi udělal fotka. Co se týče barvy raket, viděl jsem to na jedný fotce avengera s pacifiku, tak jsem ty černý fouknul i sem. No a štítek kabiny to se nedalo nic dělat. Původně tam měl bejt ten ze stavebnice, ale když už jsem si objednal tu pavlu, tak jsem to nastříkal s tím že ho tam dolepim. Na tu kabinu jsem čekal skoro tři měsíce, a už jsem toho do tý doby chtěl mít hodně uděláno a jenom dolepovat drobotinu. jo a to vočouzení tam taky je, ale zřejmě to přepálil bleska a na fotce neni vidět. jinak díky za připomínky víc očí víc vidí a až by to bylo hotový už by mě to nebavilo opravovat, takhle je ještě čas
Takže jsem to před chvilkou dorazil. Chybělo dolepit antény, pitotku, přistávací reflektor a doupravit podtrupovej závěsník. Jsem rád, že je to hotový, fotky jsou dělaný teď ráno narychlo na automatiku, takže je to zaostřený různě. Ale je vidět, jak to vypadá a už mi ve vitríně chybí jenom verze B. Tu upravím někdy v budoucnu, ale tentokrát z Tamky. Tři měsíce po termínu, tj půl roku je docela dobrej čas na konverzi.
Přílohy
P-47 v hangáru
Tahle anténa AN/APS mi dala dost zabrat i když na to nevypadá.