Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Soutěže (Contests) ‹ Rok 2009
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

,,NOVOPACKÝ ŠUTRÁK 2009" - 16.5.

Přehled soutěží v roce 2009
Odeslat odpověď
Příspěvků: 184 • Stránka 9 z 13 • 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
  • Odpovědět s citací

Re: ,,NOVOPACKÝ ŠUTRÁK 2009" - 16.5.

Příspěvekod Hloubkar » 17 kvě 2009, 10:24

Tady mám pár fotek
http://picasaweb.google.cz/loslopatos/N ... 3795823218
Díky beforepárty a s ní souvisejícíma rozklepanýma rukama, malátností, způsobenou taky "akčním paragánským spaním" bez spacáku na lavičce trvajícím necelý 3 hodiny díky ranní zimě (a chlastáním ještě v jednom výčepu :grin: ) :cold: těch fotek moc není. #-o Spousta byla rozmazaná, tmavá, atd... Příště na beforeparty NEJDU :agrh: :grin: :grin:
Povstaň znovu a znovu, dokud se z ovcí nestanou lvi……
Hloubkar

• Odpovědět s citací

Příspěvekod RomanV » 17 kvě 2009, 11:48

Děkuju pořadatelům za hezkou akci.Škoda že jsem nemohl přijet už v pátek....Jinak spokojenost velká,strašně rád jsem znova pokecal se spoustou kámošů a konečně osobně poznal Moniku =;
RomanV

• Odpovědět s citací

Příspěvekod martin němec » 17 kvě 2009, 13:53

Marjánky děkujou za suprovou akci, kde bylo dost modelů, modelářů, piva, slivovice, pečených kuřat a klobás. Za to jsme si prodělali mírnou celodenní kocovinu a odvezli několik ocenění, za které děkujeme. Těšíme se na příští rok [-o< [-o< =D> =D>
http://www.kpmmarlazne.estranky.cz/
KPM Mar. Lázně na Facebooku
martin němec

• Odpovědět s citací

Příspěvekod zbynek.skopan » 17 kvě 2009, 15:39

Konečně jsem dorazil do Prahy a mám čas na shrnutí z mého pohledu....
Poděkování
Děkuji všem účastníkům za to že k nám vážili mnohdy dlouhou cestu a také že dovezli spoustu skvělých modelů že jsme měli někdy při hodnocení opravdu těžkou hlavu vybrat vítěze a tak jsme dávali i 2x druhá a třetí místa....
Velmi mě potěšila účast v žákovských kategoriích

Speciální poděkování:
HKPM Prostějov za za pohoštění a atmosferu.... něco vymyslím a vrátím vám to chlapci... :grin:
Výsledky jsou již na webu díky práci Tomáše a Peťi Bergmannů kteří kromě starosti o náš web připravili i veškerou agendu elektronicky a tak vlastně připravovali výsedkovku v html ještě dřív než byly vypsané diplomy a na stránky ji umístili hned po ukončení respektive až dojeli do Prahy...

K místům:
museli jsme být na dvou místech protože využitelné prostory DDM rok od roku jsou menší a také v něm nejsou prakticky vůbec žádné stoly.
Využili jsme proto jídelnu místní ZŠ kde mají ovšem stoly stabilní s integrovanými židličkami
Navezli jsme celkem 63 stolů ze 3 míst (poděkovaní firmě Kobit (díky leteckému modeláři J. Fejfarovi, firmě Militký a MKS) dopravu nám věnovalo město Stará Paka avšak řidič multikáry odmítl v pátek vozit dál což se projevilo nedostatkem stolů pro prodejce... Těm bych chtěl vzkázat jako člověk v obchodu, kde se zakázky počítají běžně s 6 nulami že holt kapitalismus je svině a žijete z toho co my modeláři jsme ochotni utratit :grin: a po tom co jsem si vyslechl je mě jasné kde budu dál utrácet :grin:

Mrzí mě že i když jsem vyhlašoval tak rychle jak jen kolegové stihli vypisovat (celkem kolem 200diplomů) že mnozí zmizeli a ani se nedočkali toho že sami dostanou cenu. Paradoxem, je že jako první mizeli ti co to mají nejblíž a tak mnozí Hradečáci, Turnováci, a Nymburaci zmizeli když si mysleli že dostali již vše :P
Paradoxně poslední odjížděl klub z Mariánských lázní až někdy v kolem páté...
Diplomy a ceny předám všem dodatečně ... někde... podle toho kam pojedu.

Add letadlovka
ukázky byly vždy po hodině a poslední byla až večer v 17:30 .... pan Yves slíbil že dorazí na 15. ročník Novopackého šutráku...

Počasí: Jsem sice Pražák ale v kraji se pohybuji od mládí... zdejší kraj má díky blízkosti hor atypické chování.... my místňáci dokážeme odhadnout jak bude a proto jsme věděli že se ke konci udělá pěkně 8)
Ráno to vypadalo tragicky ale snad déšť neublížil ani lidem ale hlavně modelům.
zbynek.skopan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Hloubkar » 17 kvě 2009, 16:22

A kolik se vlastně zúčastnilo modelů?
Povstaň znovu a znovu, dokud se z ovcí nestanou lvi……
Hloubkar

• Odpovědět s citací

Příspěvekod zbynek.skopan » 17 kvě 2009, 16:40

zjistím u kolegů a dodám....ale vím že v soutěži bylo něco přes 700 modelů (myslím že mě kolega říkal 738) + ty co byly na klubovkách (IPMS Świdnica, AMIS, O bi box, KPM Žatec ..... tímto jim děkuji) + modely přihlášené pod jednou položkou (např papírových formulí bylo 50) + sbírky + kovové lokomotivy.....
zbynek.skopan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod zbynek.skopan » 17 kvě 2009, 16:44

ještě jsem zapomněl že bylo 800 platících (dospělých) .... kdyby si někdo myslel že jsme se obohatili tak výdělek z návštěv schramstly mažoretky :grin:
zbynek.skopan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod zbynek.skopan » 17 kvě 2009, 16:46

ještě jsem zapomněl poděkovat za ceny pro žáky firmám (abecedně):
CMK
Eduard
Hornet

zbynek.skopan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod curahee » 17 kvě 2009, 18:00

Taky kvituji akci 8) , až na uchozené nohy ze dvou traktů a na poněkud dizlektické vyhlašování, kde jsem určitě nebyl sám komu bylo zkomoleno jméno, aspoň mám diplom i pro někoho jiného. :D
"Máte právo říkat, co chcete, ale nemáte právo, aby vás přitom někdo slyšel." (c) 2024 generalissimus pro pravdu Otakar Foltýn
curahee

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Tomáš Studený » 17 kvě 2009, 18:04

Za náš klub děkuji organizátorům za skvělou akci, pár malých zádrhelů tam sice bylo, ale na akci takového rozsahu to byly prkotiny. Co se týká naší "before party", jsme rádi že se Všem zůčastněným u nás líbilo a že Vám naše dorůtky a tekutá meducína chutnaly. O tom svědčí to že sud vyschnul chvíli po půlnoci, Karlovy tvarůžkové lahůdky- potěch se jen zaprášilo, Robertovy zákusky v kombinaci s pivem také mizely pod rukama a to nemluvím o Radkových klobásách. :grin: :grin:.A vzorky meducíny ty se i v chladném počasí vypařovaly značnou rychlostí :shock: :shock: :shock: :shock: . Kluci ještě jednou díky a příští rok naviděnou. =D> =D> =D> =D>
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Tomáš Studený

• Odpovědět s citací

Příspěvekod zbynek.skopan » 17 kvě 2009, 18:12

curahee píše:Taky kvituji akci 8) , až na uchozené nohy ze dvou traktů a na poněkud dizlektické vyhlašování, kde jsem určitě nebyl sám komu bylo zkomoleno jméno, aspoň mám diplom i pro někoho jiného. :D

Co jste si kdo napsali do přihlášky to jste měli na diplomech.... chyby jsme na místě promptně opravili během 5 minut....
nepíše se dizlektik ale dyslektik
zbynek.skopan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Herzán Petr » 17 kvě 2009, 18:14

Proklaté onemocnění mi znemožnilo účastnit se této na výsost parádní soutěže. #-o :? :-k ](*,) :cry: :cry:
Esli,si ten fotbal nevybojuješ,tak seš mrtvej Homolka!!
KPM Pardubice
Herzán Petr

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Marcel Stratílek » 17 kvě 2009, 22:18

Zdravím do Paky, zvláštěpak do Nové...
to bylo snad poprvé, co bláznilo počasí... :D spacák už jsem usušil, zbytek výbavy pro spaní pod širákem též... :-D
Spojit líné modeláře s turistikou a aktivním pohybem byl vskutku d´ábelský počin... :twisted: někteří, kdož neměli GPS, měli problém dostat se z bodu A do bodu B... :grin: ojedinělé, šílené, ale famosní, alespoň někdo bdí nad odkazy Tyrše...a nenechá toto pokolení zcela zlenivět nejen u modelářakých stolů...
Modely k pokoukání, letadlovka famosní... :shock: Předpokládám, že se v Pace líbilo i zahraničním kolegům - modelářům, poněváč byli zastoupeni v hojném množství, někteří museli zvládnout i kus cesty po vlastní ose...
Škoda jen zastrčeného koutku pro příznivce figur...vím, že jich moc nebylo, ale stejně... :(
Nejvíc se mi líbí ale páteční setkání! Ti, kteří jezdí až v samotný den soutěže o mnohé přicházejí...
Těším se na další sezónu, Macan
"Ty pocem, skoč do sklepa pro nějakou kořalku !" - povídá tatík synkovi v průjezdu
Marcel Stratílek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod martin němec » 17 kvě 2009, 22:20

Jen malá hloupá připomínka: pořád nechápu kategorii A12- rozkrytované roury 1/72. Z přehledu modelů 12.5.09 byly přihlášeny tři modely od tří modelářů, na stole jsme v sobotu napočítali cca 6 ks a hodnoceno bylo jen 1. místo. nejde mi o to, že vyhrál Vláďa Seidl, jeho model byl opravdu špička, ale mi ostatní nevíme, jak jsme dopadli a to je trochu škoda.
http://www.kpmmarlazne.estranky.cz/
KPM Mar. Lázně na Facebooku
martin němec

• Odpovědět s citací

Příspěvekod zbynek.skopan » 18 kvě 2009, 06:18

zbynek.skopan píše:Ještě k cenám
motto : u nás vyhraje každý
Předně máme asi 50 kategorii dále běží souběžně CMK liga a nějaké ceny udělují Belgičané a Poláci odhadem se speciálkami asi 200 umístění ..... (1 až 3 místo) vážíme si proto každého kdo k nám jede i přes celou republiku ale na druhou stranu je to soutěžní setkání a vyhrát může jen nejlepší. Přesto nechceme aby všechny ceny odnesl třeba jen jeden člověk a proto zveřejňuji priority

Absolutní vítěz (cena starosty) získá modelář s nejvíce nejlépe hodnocenými modely v soutěži, ale o jeho umístění se posouvají všechna pořadí ve všech kategoriich kde má modely.
Vítězové speciálních cen (nepočíta se ani CMK ani ceny jiných klubů) získá modelář v příslušné kategorii dle zaměření ceny , ale o jeho umístění se posouvají pořadí v v příslušné kategorii kde má modely.
Vítězové v jednotlivých kategorii (platí i 2-3 místa) získá vždy modelář v každé kategorii a může se umístít v příslušné kategirii vždy jen jednou (nejlepší jeho model), na 2 a 3 místě proto budou další modeláři , ale každý může získat další umístění v dalších kategoriích...

Vyhlašovat budeme opět celý den ale s ohledem na dvě místa budeme více koncentrovat vyhlášení skupiny kategorii aby si ceny stihli převzít všichni
Předběžně budou dopoledne žáci pak CMK a ceny cizích klubů a pak kategorie a na konec (bude záviset na účasti zástupců města) absolutní vítěz..

zbynek.skopan

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 184 • Stránka 9 z 13 • 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13

Zpět na Rok 2009