Myslím, že je to velmi pěkně provedené , ale mám dvě připomínky. Ty kruhové obtisky identifikují vozidlo jako cisternu patřící k Západní skupině vojsk (v Germanii, jak tehdy říkali), ta auta, která byla třeba u nás, je vůbec neměla, takže mám dojem, že ta tabulka s označením třídy nebezpečnosti, objemu cisterny a druhu nákladu tam nepatří (časově, tehdy se prostě nepoužívaly). Prostě by tam měl být jen další nápis "OGNĚOPASNO" místo ní. A nebo naopak, neměly by tam být ty kruhové obtisky na dveřích kabiny a auto by bylo z pozdějšího období... Druhá připomínka vlastně není připomínka, spíš doporučení - každé takovéhle auto muselo/musí mít z nápravy visící řetízek či spíše řetěz na vybíjení statické elektřiny - šel by jistě dodělat ze stočeného drátku, který pak rozmáčkneš hladkými kleštičkami tak, aby vypadal jako články.
- Musíme si pomáhat. Informace, které potřebujeme, tu vždycky někde jsou. Jen ten, kdo na nich "sedí", nesmí být moula, který si myslí, že jsou jen jeho.
- Modeláři neodpouštějí ani tu nejmenší chybu - zvláště ne tu na svém modelu. Řežme raději do modelů, neřešme modeláře.
- Modely nejsou tak levné, abych je stavěl jen z krabičky a nechával všechny jejich chyby bez povšimnutí...
Díky všem za názory a připomínky. Poslední rady si vezmu k srdci, bohužel jsem obtisky dával dle návodu a obrázku na krabičce, takže to dopadlo jak to dopadlo. řetízek na vybíjení statické elektřiny by šel určo dodělat.