Me se to libi zajimavej napad, a jak Ti tu bylo receno at se putis do nemecke techniky mi prijde zbytecne. Nemecke techniky je na foru si myslim az dost.
herrtopke: ďakujem, súhlasím, že nemecká technika je nádherná, ale aj ostatné národy majú pekné stroje inak som nedočkavý na postup na E-10 Dolin: vďaka za pripomienku, ani by som netušil, že tam mám tolko chýb. i keď... tú vežu mohli dať z iného tanku... batoh je priviazaný o háky na náhradné články a pod žalúziou bol tuším otvor na olej (neviem či si to nepísal práve ty, nie som si istý) i keď je jasné, že v takom množstve by to nebolo... ovšem čo narobíš, keď je to raz efektné ešte raz díky! Ivan: podobnú podložku (len hranatú) som kedysi dávno videl na už neexistujúcej modelárskej stránke díky za slová chválne kubco: no, jeden večer.... večer a ráno aby som bol presný... patina trvala už o čosi dlhšie Jan: ďakujem, ovšem ako som povedal - rád staviam z každého rožku trošku, a nemecká technika, ktorú ponúkajú v širokom sortimente najlepší výrobcovia je pre mňa velmi výhodná. Rusi však pre mňa budú vždy páni Jindřich: vďaka, ten sneh je sóda bikarbona nasypaná čepelou skalpelu a zafixovaná lakom na vlasy (fúkaným z veľkej diaľky) čo mi príde omnoho ľahšie ako lepenie disperznými lepidlami a podobne.... už u toho zostanem
Podľa toho, kde? Na tanku je to len pigment... zem je keraplast, na ktorom je nanesený hlinený prach zamiešaný s vodou, herkulesom a troškou malých kamienkov. Potom som to už len prelakoval lesklým lakom na drevo a do tak mokrého lepil lístky, trávu, kríky, korene... Posypal snehom a zafixoval lakom na vlasy....