pratele, mnozi se mi dotazy, coze to bylo za ty model(k)y na uvodni strance MF behem aprila, tak vezte, ze ty dve krajni byly Denise Milani, ta prostredni pak Adriana Lima
Radek Havelka píše:PS. kdyz jsem vcera vratil design uzivatelu do puvodniho nastaveni, byli 4 lide, kteri si ponechali design Kitty dnes uz jich je 8
Uděláš jim radost, když je vyjmenuješ
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší "Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler . [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
ja bych si ho taky klidne nechal ale me tam nevyhovuje to ze na hlavni strance nejsou hnedka zobrazeny subfora.je mi jasny ze je to kvuli tomu ze by to bylo strasne dlouhy.ale to by pravda,az tak nevadilo ale taky ze chybi nektery tlacitka (napr. edit v prispevku)a tak.jinak bych si kitty nechal.
ale nechci aby to bylo pojato jako kritika.mate panove moje uznani.
Hm, tak to já jsem byl nejprve konsternován, vzápětí zděšen a pak mě začaly napady nejdivočejší důvody proč... Ovšem na apríla jsem tedy skutečně nepomyslel. Stránku jsem zkoušel otevřít několikrát (vždy se stejným výsledkem ) a mezi návaly zoufalství a trudnomyslnosti jsem dumal, co počít a kde získat relevantní info "vo co go". Nakonec jsem tak nějak v depresivním rozpoložení na jednu z těch fotek kliknul a bylo to doma . Mezitím jsem ovšem zestárl o pár let, uvědomil si svou závislost a taky počítačovou negramotnost . Dalších podobných zážitků a zjištění bych se ovšem napříště rád ušetřil a tak bych se velmi přimlouval, aby vše zůstalo tak, jak je, abych si příštím rokem pak opět nepřipadal jak tupé zvíře.
Já to chlapci zbaštil i s navijákem , abych se přiznal . Ještě zdecimovanej z práce po návratu domů jsem myslel , že se nám do ModelFora nabourali nějaký růžový buzeranti , kteří tu asi budou slavit příchod Velikonočního jara . No a jak jsem z tý práce byl celej tumpachovej , došlo mně , že je vůbec nějakej Apríl , až po přečtení příspěvků . Proto vám hoši děkuju za krásně povedenej Apríl , kterej mě pobavil a rozptýlil z tý všední pracovní pakárny - díky .