Bylo mi divné že včera po návratu z práce manželka něco říká o rozvodu a balí kufry ( bohužel moje) ale když jsem na stole uviděl balíček z Hong Kongu a uvnitř poklad od Studia 27 bylo mi vše jasné. Bohužel foťák dnes nebyl ve formě a fotky nestojí za nic.
Předek auta je resin, zbytek bílý kov, obojí super kvalita, řekl bych jako stříkaná Tamiya, hafo leptů a obtisků, nové světla a zadní skla, šablony na úpravu a vyřezání kastle, prostě super, řekl bych za mojich dvacet let modelaření konečně světlo na konci tunelu. Nejsem sám, nějaké sady už jsou delší dobu v čechách. Cena přibližně 1900kč i s poštou.
To je krásná cena.Čekal jsem větší raketu.Když si vemu že za Bmw 2002 od scala 43 v 1/24 jsem dal 3300kč.a to je to z čech a ještě jsem si pro to k nim dojel.Přes koho se dá Studio 27 sehnat???
Pežot je pryč. - Díky bohu za ty dary
Plymouth Grand Voyager - americký svaly z Rakouska
to je mi jasný že to bude made in Kumičák. On to bude asi okopírovaný model Scale 43.Když budeš chtít,můžu ti pár věcí zaformovat.Sice byl za raketu,ale ty prachy za něj stály.Je k sežrání.
hmm, ještě si musíš poladit zadní světla, ono totiž to co jelo na Deutschlandu mělo malinko pozměněněj zadek, narozdíl od Monte, z čehož Studio bohužel vychází.
Franto,jak je tam řešenej zadek?Přesněji mi jde o to,že na klasický Evo 7 má vytaženej ten "půlblatník" když to Wrc to má zarovnaný.Je ve té konverzi nějaká destička kterou tou srovnáš,nebo to musíš celé dotmelit?
Snad jsem to popsal dobře...