Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Tématické modelářství ‹ Skupinové a tématické stavby ‹ ARCHIV ‹ Palubní a plovákové letouny, létací čluny
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Curtiss SC1 Seahawk

Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Curtiss SC1 Seahawk

Příspěvekod benediktv » 24 kvě 2006, 12:02

Protože Šavrov vypadá jako běh na opravdu dlouhou trať a do konce tematické stavby moc nezbývá, tak jsem se rozhodl, že to zkusím dohnat s tímhle letadlem, které jsem už jednou stavěl a šlo to pěkně. Uvidíme...
Poprvé jsem ovšem měl originál balení firmy Antares. Výlisky se mi celkem páčily, s obtisky to už tak slavné nebylo, ale co.. Bohužel, chtěl jsem model postavit co nejrychleji a dost jsem ho odfláknul; bylo mi to celkem líto a chtěl jsem to v rámci tematické stavby napravit. Bohužel, přebalená stavebnice mě rozhodně tak nenadchla.
Přílohy
ocas.jpg
tady na přechodu VOP-trup byly obrovské díry; prořízl jsem kormidlo a oddělil ho tak od průběžné VOP
kryt motoru.jpg
ztenčené klapky na motorovém krytu
křídla.jpg
udělal jsem průhledná poziční světla, ani nevím, jestli skutečně průhledná byla; jestli ne, zase je zatřu barvou
motor, vrtule.jpg
motor je nepoužitelný chci použít odlitek PW 1820 (tuším CMK). Vrtule je taky otřesná, opět s propadlinami na všech listech z obou stran. BTW, kdybyste někdo věděl o nějaké slušné náhradě, ozvěte se ... díky.
výlisky.jpg
tak takové díry si z Antaresu rozhodně nepamatuju... A tohle nic není, ty na trupu už jsem zatmelil
Václav Benedikt
benediktv

• Odpovědět s citací

Příspěvekod benediktv » 24 kvě 2006, 13:24

Tenhle asi udělám ve tříbarvě a pak ten, co mám doma odfláknutej, naložím do louhu a udělám ho v poválečné temně modré. Jo to fakt směr, buď jsem měl smůlu na konkrétní kus, nebo ta forma odchází a nové výlisky pak vypadají takhle..
Václav Benedikt
benediktv

Odeslat odpověď

Zpět na Palubní a plovákové letouny, létací čluny