Model parádní, figurky špičkový , práce z pigmenty nic moc, pojezdy mě přídou neúměrně čistý o proti vrchní části předního pancíře a ten zelenej kulemet ?, nevím o Rusa se moc nezajímám.
Nemyslel jsem to nijak zle, kritiku samozřejmě respektuji a jsem za ní rád, alespoň se pro příště poučím, jen mě to překvapilo s tím zeleným kulometem, jednak jsem ty fotky zas tak moc nestudoval, když už, koukal jsem spíš na model, taky už je to nějaká doba, co jsem to sem dával. Fotit jsem se pořád ještě nenaučil, tak se na fotkách může objevit ledacos, pro objasnění dodávám, že kulomet ve skutečnosti má barvu gunmetal, jestli vypadá zeleně, je to způsobeno mým fotografickým neuměním. Jinak promiň, jestli jsem se tě svou reakcí nějak dotknul
Taky promiň, prostě když mě něco hodně zaujme, tak se do toho zakoukám a říkám si tohohle je škoda, tohle by se dalo....atd a proč to nenapsat, o tomhle by tohle forum mělo být, ladit detaily, né se jenom rozplývat. Já osobně si hodně cením, když mě někdo pošle připomínky co doladit a věci jako natřít periskopy, srovnat výmětnice.... sem opravoval, až mě na to tady upozornily lidi (dík) a jen sem myslel že sis toho jen v zápalu stavby nevšiml.
Taky ocením, když mě někdo (včas) upozorní na nějakou nesrovnalost, kdybychom se tu jen chválili, nemáme šanci se zlepšit. Jak člověk pořád kouká na ten model, kolikrát si chyby ani nevšimne
uff ahoj prosím mohol by som sa niečo spýtať ? akou farbou si ho striekal ? nejaká konkrétna alebo si si miešal ?? ja práve robím Kv-1 a farba mi neskutočne uletela a dosť ma to štve