Pěkný Libí se mi odření na kořeni křídla a znečištění úniky kapalin. Fotky by stálo za to trošku vylepšit, zejména se mi zdá, že ujelo vyvážení bílé a je tam hodně velký kontrast. Držím palce do dalších modelů.
Moc krásnej spit... Ted stavím ten stejnej osobně bych takovej nepostavil... Ael přece jednu věc bych udělal jinak... navzdory tomu jak je "špinavej a odřenej" je ponat že má něco za sebou takže bych udělal "vyfouklí" kola doufám že mě ted nebudute kamenovat Ale jinak moc moc krásnej...
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ] Rozestavěno Focke wulf 190 A-8 1/48 Eduard Spitfire Mk.Vb přestavba "Spitmess" DB 605 1/48 Tamiya/ LF model Lysander MK.III Eduard 1/48 Lancaster Mk.III 1/72 Revell Bismarck 1/350 Revell 2x Me 262 "Schwalbe" 1/144 Eduard
Letos dokončeno Spitfire Mk.Vb 1/48 Tamiya Bf 109 G-10 1/72 Revell Ju-87 G-2 1/72 Academy Stug. III Ausf G. 1/72 Trumpeter
Josef Blažek píše:Jediný co mě uhodilo do očí je ta barva interiéru prostě mi tam nějak nesedí příde mi moc taková brčálovitá,ale to je můj osobní názor
Josef, použil jsem malovat barvou interiéru na Gunze RAF interior colour. Mělo by být dobře .