Potřeboval bych poradit s nákupem modelu já modelaři už 5 let ale stále nenacházím správný materiál. Tím chci říc že na letadla je lepší tahle značka a na techniko zase jiná mohli byste mi poradit.
To je hrozně obecnej pojem. Zajímá tě jaký měřítko - 1/72;1/48;1/32? Nedá se to takhle obecně říct, protože každá firma má dobrý a špatný modely.
Obecně by se dalo říct, že poslední modely od Academy v 1/72 letadlech jsou poměrně jednoduché na sestavení a vybarvení. A nejsou až tak drahé. Tamiya dělá senzační modely letadel v měřítku 1/48 i 1/72, ale jsou velice drahé.
Spíš by bylo lepší, abys nám napsal, že by se ti líbila třeba čtvrtka Bf 109 nebo něco podobnýho a pak ti tady myslím určitě někdo poradí
Záleží co chceš stavět, napiš sem třeba jaký typy letadel se ti líbí nebo co si chceš postavit pak už je to hračka poradit. Obecně vzato nej modely dnes produkuje samozřejmě Tamiya, Hasegawa, nové Revelly, i Monogram- Promodeler je dobrý.
mě se moc líbí P-51D Mustang v měřítku 1/32 ale mám problém z firmou a já jsem docela daleko od modelářství a jediná možnost je přez internet a nebo jet do Mostu a tam nakupovat hasagawa a agama. Ale moc dík za radu .