" Život se skládá ze dvou fází, fáze očekávání a fáze zklamání." Jára Cimrman.
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
zdesko píše:..u této fotky se omlouvám pokud je OT..fakt nevím,jestli jsou to startovací rakety,nebo vodní trysky..jestli ten Northrop YC-125 jen startuje,tak to později zkusím editovat na nějakýho opravdovýho firebombera..ale jestli je to fakt voda,tak to vypadá bombasticky..!
zdesko píše:..takže podle potvrzení níže jsem nucen editovat a tak přidávám s přihlédnutím k obrázkům JET Berjeva níže a k mým obrázkům starého Berjeva výše..oba Berjevy pospolu..
DISMEMBER Dissection píše:zdesko píše:..takže podle potvrzení níže jsem nucen editovat a tak přidávám s přihlédnutím k obrázkům JET Berjeva níže a k mým obrázkům starého Berjeva výše..oba Berjevy pospolu..
Ale to není on. Podle mě tohle je proudový A-40/Be-42 a na těch fotkách níž je novější Be-200.
Be-42 je zhruba o 10 metrů větší než Be-200 a tenhle se mi zdá větší a má takové ty kryty na motorech, co Be-200 nemá.
Ronšperk píše:slavkoss píše:zaujimava tema.davnejsie som videl film ktory sa odohraval v prostredi tychto poziarnikov,pilotov,ale vspomenut si na nazov![]()
![]()
Já znám akorát dva. Jeden přímo o letcích. Spielbergův "Always" a pak jiný o smoke jumperech. Paragánech co skáčou rovnou do hořícího lesa. Ale u toho mi uniklo jméno. Oba šli i u nás.
A poznáte tuhle krasavici?![]()
Martin Jursa píše:som velky fanusik tychto masin, preto ma tesi tato tema.
Vzdy som si chcel nejakz ten FireBomber postavit, no stale ma odradza nutnost uprav modelov.
VojtaH píše:Tak ta černá vdova mě dostala
zdesko píše:DISMEMBER Dissection píše:zdesko píše:..takže podle potvrzení níže jsem nucen editovat a tak přidávám s přihlédnutím k obrázkům JET Berjeva níže a k mým obrázkům starého Berjeva výše..oba Berjevy pospolu..
Ale to není on. Podle mě tohle je proudový A-40/Be-42 a na těch fotkách níž je novější Be-200.
Be-42 je zhruba o 10 metrů větší než Be-200 a tenhle se mi zdá větší a má takové ty kryty na motorech, co Be-200 nemá.
..aha....no ten,co jsem přilípnul já je fakt Be-42 a nevšiml jsem si,že ty novější Berjevy jsou dvoustovky..!
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot], kedros a 9 návštevníků