Tak tady je první várka figurek do dia.Nejsou ještě zcela hotové.Chybí vystínovat uniformy a drybrush.Figurky jsou od Master Boxu.Obličeje jsou malovány základovou tamiya XF15 a pak oleji.Jinak figurky jsou stříkány odstínem Polní šedá.Řemení a vše ostatní barvami Valejo na štětec a Tamiya acryl.
"Obsluha nepřátelských děl utekla po několika neúčinných výstřelech na naše stroje." Velitel Schwere PzJgAbteilung o stíhačích tanků Ferdinand, 1943
Zdarec, takovej malej tip, je to pak jenom na tobě, jestli ho někdy použiješ, nebo nad ním mávneš rukou. Je to docela efektní a navíc reálné a běžné. A sice odlišit od sebe různé součásti uniformy, v tomto případě třeba blůzu a kalhoty. Myslím lehce, nebo i více pozměnit odstín. Samozřejmě to vůbec nemusí být, ale pokud děláš víc vojáků, je to docela pěkný pro oko. A jak už jsem tady psal, uniformy "podléhaly" obrovské spoustě odstínů, ať už rozdílností v použité látce, nebo opotřebováním. Ale taky mohly být klidně ve větším množství k nerozeznání. Je to prostě jenom takovej tip. Tak ať se daří...
Tak tady jsou ty fotky.Je to foceno při denním světle.Stejně to na těch fotkách není takové jako v realu.Jinak kulometčík dostane nábojový pás do kulometu aby nechodil s nenabitou zbraní.A ten co by měl nést náhradní bednu s municí dostane do ruky asi bednu granátů,ale to ještě nevím.stínovány jsou zesvětlenou podkladovou a titanovou bělobou.Tak a teď se do mě pusťte.
Tady jsem přidal trochu zelené na kalhoty
tady jsem napustil zředěnou umbrou sako
"Obsluha nepřátelských děl utekla po několika neúčinných výstřelech na naše stroje." Velitel Schwere PzJgAbteilung o stíhačích tanků Ferdinand, 1943