Postup stavby včetně poznánek je na viewtopic.php?f=57&t=29403&st=0&sk=t&sd=a
David Bilek píše:A v porovnání s pěkně očipovanou vrtulí mi pak přijdou třeba ty černý čmoudíky od kulábrů (zespodu) tak trochu dětský.
Petr-Pb píše:Mě se ten model samozřejmě moc líbí, jen bych si dovolil jednu obecnou poznámku k britským výrobkům - velmi velmi často trpěly únikem oleje (což je prý nectnost i britských aut, nevím, kdesi jsem to vyčetl), takže břicha Spitfirů byla vyloženě zasviněná dlouhými, tenkými a sytými pruhy unikajícího oleje, často od motoru až po ocas. Po cestě se ještě stihly pěkně vlnit díky obtékání vzduchu kolem chladičů atd....
NnODemon píše:Ahoj Majkl,mě se moc libí a hlavně to opotřebení stříbrnou,já s tím pořád na svých modelech nějak bojuji.Jak si odstranoval ty čmoudíky po kulasích?Já jsem nanášel pigmenty od tamiye na Hellcata a asi jsem to taky trochu natáh víc než je realita.Nic mě na to nefunguje a jediné co zbýva je smirk pod vodou 2000-2500????NEvim.Díky a zdarec
Radek D. píše:Mi se taky moc líbí, hlavně ty odřeniny vypadají skutečně......., ale ty obtisky podle mně moc svítí novotou vůči zbytku modelu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků