peto_ka píše:Parada, presne ako v JelsaveSkoda ze ju zrusili. Teraz su chlapci v Michalovciach. Paci sa mi to velmi, tiez by som chcel mat take doma. Si umelec. Inac tie poklopy co su u vodica a jeho spolujazdca sa dali vyklopit len do praveho uhla, lebo vidim ze jeden tam lezi. Budes robit aj maskovacku? Poslal by si mi na mail este nejake fotky? peto9309@gmail.com" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Dík za pripomienky aj za pochvalu. Všetky poklopy sú funkčné, otvárateľné, ten jeden na kabíne asi moc klesol. Ale myslel som, že tie poklopy sa dajú sklopiť až dolu, pri potiahnutí nejakej mechanickej pružinovej západky. A nie, už tam nič dorábať nebudem, ak vidíš, nejaké maskovačky sú umiestnené na ľavej veži vzadu. Zrejme sa jedná o plachtovinu ktorá kryje priestor medzi vežami. A priznám sa, veľkú maskovačku na motore som nevidel. Ako tam bola upevnená? Nejaké fotky ešte zhotovím a pošlem Ti.