pre Moniku ak ti necutia spagety skus linguiny.vyzera to alo napinacie lanko na chmelniciach ma to taky ten slzickovy prierez...
a najlepsie su v omacke smotanovej zo sampionmi,sunkou a trochou makeho syra a parmezanu.
pre Terezku volalo sa to studacky biftek.opec hrianku potri cesnakom,pokvapkaj sojovou omackov,potri horcicov a na to poloz platok sunky/nemusi byt/a na to vsetko volske oko nie vsak uplne upecene zltko musi ostat riedke aby sa to vpilo do tej hrianky ked to budes krajat.
alebo skus salat,nieco jednoduche.do mysy natrhaj salat akykolvek najlepsi je zeleny hlavkovy taky ten jemne chrumkavy.na to pokrajaj papriku a paradajku nejake cestoviny muslicky alebo vrtulky su idealne a na vrch ocedenu konzervu tuniaka,kusky alebo sendvicovy ten drvanu to je jedno.posolit okorenit ciernum korenim,pokvapkat octom , jemne premiesat
dobru chut.
halusky mam najradsej tak ako ich robila moja neboha stara mama zo slivkovym lekvarom a troskou slaninky.
a nepoznam nic kepsie ako peceny bocik s do chrumkava upecenou koroskov na vrchu.
a ak sa niekto chce presvedcit o tom ako peciem tak v Martine na modelarskej sutazi zaciatkom septembra /ak sa mi dovtedy nic nestane a podari sa mi priletiet zas domov/bude strudla...