mikone píše:jka pisete ze to vsichni s tamiyackym matnym davate na akrylovy tamiye tak de to aji treba na Gunze "C"?
Používám GSI H i C a třeba Bf 109 K-4 tím sidoluxem mám, viz článek na mejch stránkách

mikone píše:jka pisete ze to vsichni s tamiyackym matnym davate na akrylovy tamiye tak de to aji treba na Gunze "C"?
mikone píše:takze nevadi kdyz celej model bych strikal ceckovyma GSI a pak pod dekaly a jako finalni striknul sidolux s tamiya flat base?
a kdyz se ten sidolux strikne pod dekaly tak neni to moc cilna vrstva a neudela se tam treba okraj?
Jakub Vilingr píše:...(opakovat tak dlouho, dokud obtisky nezmizí v povrchu)...
Zbyněk Červený píše:Jakub Vilingr píše:...(opakovat tak dlouho, dokud obtisky nezmizí v povrchu)...
Tak proč je tam vůbec dáváš?
Jirka Zubek píše:Mám dotaz: Když jsem Ten Sidolux chtěl použít na model, tak jsem ho zrovna nemohl sehnat, a koupil jsem si lesklý a matný Sportakryl 0,7=150,- A teď jsem ten Sidolux našel doma ve skříni.
Takže co teď? Stříkat Sportakrylem nebo zkusit ten Sidolux,když ho všichni tak vychvalujete? Jo a na flašce je rok výroby 01/1999 nebude to vadit? Jinak se Sportakrylem jsem spokojený.
PS: Můžete mi ještě poradit? Po nastříkání lesklého laku a aplikace washe se po nástřiku další vrstvy laku vytvořila taková krupice, povrch byl zřejmě mastný od terpentýnu. Následovala koupel vlihu a pojedu znova. Jak dlouho necháváte zasychat terpentýn? Já to nechal 24 hodin a zřejmě to nestačilo a to jsem použil kobaltový sikativ. Uf to jsem se rozepsal.
lopuch píše:no ono je taky otazka kolik si daval vrstev - protoze Jakub jich dava podle toho sveho popisu evidentne vic, navic je brousi a jeste lesti. ja sem zatim dal akorat jednou dve vrstvy sidoluxu (a to mam ten urceny na drevo) a to byl skutecne lesk bez brouseni i lesteni
Zpět na Jak na to ?? Modelářská poradna
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník