viewtopic.php?f=6&t=29424

Když Japonec -tak pro všechny.
Alfred Riedel píše:Černochu .Lepení trupu po částech tě nemůže udělat banán, to je hovadina, pokud by jsi nepoužil nepřiměřené síly a to Kuba neudělal. ......... Jak to víš? Neseřízený lis by výlisky A/ nedostříkl B/udělal zástřiky. Pokud by ten trup měl být z lisu nebo těsně po vylisování zkoucený (natáhnout jeden z dílů v jedné formě nejde!!!!), tak by to bylo vidět už na rámečku nebo na dílech po jejich vyříznutí. Ještě by se jeden trup musel zkroutit na jednu stranu a druhý na druhou!!!???? Většinou se (100%) se výlisky smršťují na jednu stranu, to pak tvoří poloviny trupu oblíbené "X". Smrštění plastu v jednom výlisku se možná projeví na různých dílech různě, na tvarově stejných v rámci neměřitelnosti normálními měřidly.
Pasecka píše:Čau Kubo, je to mooooc hezký a velice Tvou práci obdivuju. Ale trošku rýpnu. Zdá se mi, že máš na levém křídlu to stínování (u červené) výraznější než na pravém. Možná to dělá fotka, ale pokud ne, tak bych to malinko "barevně" srovnal. Jen lehce. Ale jak říkám, máš můj obdiv.
Jakub Vilingr píše:ok, mám to tedy hodit celý do louhu?![]()
![]()
Nechám to tak, uvidíme, jak se to hne, až do toho půjdu volejema a filtrama...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků