Ducku moc díky! už sem koukal na fotky z arc a mám i systém jak to vyrobit....respektive ty očka..
vezmu fáborku, prostrčím drátek a přiložím jehlu, omotám kolem jehly tak, že na druhém konci překřížím konce drátů a zatočím a ustřihnu. a mám očko i s kolíkem, jde to dobře, právě řádím
Můžu se ještě zeptat? v leptech jsou dva druhy fáborků. s bílým a s černým nápisem. to se odlišuje třeba pro podvozek a části letounu a jiné pro výzbroj? nebo je to fuk. díky za odpověď. no vlastně jsou tu i fáborky s jiným tvarem...
Tak to ti nepovím, používáme černý, bílý písmo i bez písma s číslem letadla A nemyslím že by v tom byl nějakej rozdíl důležitý je aby tam bylo a hlavně bylo vidět, že tam je
Rozdíl je hlavně asi v tom, co který výrobce vyrobil a kde.
no já osobně sem vždy viděl jen s bílím nápisem (ale asi to je jedno) no docela sem na ty foto koukal protože 159 co jsem viděl já měli vždy všude "slávistycké" vlaječky viž foto 1. na pitot prej sou levnější ale zas na druhou stranu sme nikdy neviděl 159 s výzbrojí tak je možné že je dodává spolu s výzbrojí a proto se na závěsníkách oběvují. Ale jinak u veškerách záslepek sem viděl uvedené vlaječka (červenobýli trojúhelník) ale jak to je opravdu nevím
My jsme ale ohleduplná země, že malujeme na letadla anglický popisky. To kdyby náhodou to letadlo ukořistili Američani až s nima budeme válčit, tak aby tomu rozuměli heč. Stejně jim to je k ničemu, páč je stejně porazíme.(v hokeji určitě)
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...