Takze aj ja som uz akurat dokoncil prerabanie svojej dielne. Pridavam aj foto pred a po. Tie fotky po niesu kvalitne lebo je to fotene len mobilom ale ked bude doma fotak pridam kvalitne foto.
Přílohy
Toto je po prerabani
Toto je pred prerabanim
Je to víra v náš národ, která nás, malé lidi, učinila velikými, která nás chudé lidi, učinila bohatými, která nás, lidi kolísající, zbabělé a bojácné učinila statečnými a odvážnými. Tato víra dala nám bloudícím prohlédnout a spojila nás.
Tak se taky přidávám. Ještě do nedávna jsem tvořil v kuchyni na stole a pořád jsem musel být připraven na uklizení bordelu, teď už je to lepší...( Když začnete manželku hodně štvát s bordelem, vždycky se nějaké místo v baráku najde.. )
Ten pracovny stol na prvej strane ,to je radost mat doma.I ked si myslim ze to kvalite modelu neprida venujem sa modelom od rokov avzdy som lepil,tmelil ,brusil-brusim len pod vodou a a nasal obtisky v detskej izbe u mna na stole.kedysi ked este nebola striekacia pistol tak som tam aj natieral.Potom som vsak kupil kompresor s 30l zasobnikom a samozrejme set airbrush od revellu.Odvtedy modely len striekam ato v pivnici nasho RD.Keby vsak byvam v panelaku no neviem neviem ako by som to riesil
Takže rekonstrukce zdárně pokračuje... Až do teď to bylo jen takové "trvalejší provizorium", ale teď konečně přichází nová éra. ...Materiál byl sehnán a nařezán. Teď už jen nějakého šikovného svářeče, kterej mi povaří stojiny na police.-sehnal jsem totiž nohy na zátěžové regály, které chtěli v práci hodit do šrotu.
Přílohy
Současnost z prava...
Materiál na meble...
Říkáte nejlepší model?
Epoxyd,plastelína a silikon!!!Jo a abych nezapoměl...SÁDRA!