Po možno polročnom nemodeliovaní skrze pisťol som dnes skúsil ju po opravách, reklamáciach, výmenách dielov a podobne skúsiť rozbehnúť, no moje nádeje rýchlo skapali. Synteky nežero vôbec, aj ked ich namiešam 1:7 v propspech riedidla, akrylky idú vcelku obstojne ale len Tamky s originálnym riedidlom, Valejjo, Gunze sa vôbec nechytajú ako syntetiky, nech je pomer ký chce a tlak tiež. Okrem tamiek akrylových strieka len čisté riedidlo, akonhle je niečo s farbou tak nič.Dúfam, že cez Vianoce sa mi podarí kúpiť konečne nejakú poriadnu, kvalitnú pištol ak sa dovtedy úplne neznechutím, že skončím s modelárstvom.
Přílohy
Mal si si zohnať a naštudovať podklady...... Návod sú pre mňa dostatočné podklady.
Neviem , ale asi to odsuniem na dobu neurčitú, pokiaľ nebude nová pištolka a hlavne kvalitná tak to nemá význam, tie fotku sú príliš nekresťansky milosrdné, na pravej strane cisterny chýba flak žltej, na tú som už nemal psychickú silu, ho tam fŕkať.
Mal si si zohnať a naštudovať podklady...... Návod sú pre mňa dostatočné podklady.